Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ih ne podržavaju

Djevojka (22) ispričala: 'Moj dečko ima 56 godina - nije me briga za osude, seks je odličan'

Instagram
21.01.2021.
u 21:13

Alyssa tvrdi da veza tako dobro funkcionira jer Peter zna kako se ponašati prema ženi i u spavaćoj sobi i izvan nje

Alyssa Gutierrez (22) i njezin partner Peter (56), iz Las Vegasa, upoznali su se na internetskoj stranici za upoznavanje ‘sugar daddy’ kada je Alyssa imala samo 20 godina. Pridružila se s ciljem pronalaska starijeg muškarca koji bi se ponašao poput džentlmena i razmazio je, kako prenosi Daily Star.

- Oduvijek su me privlačili stariji muškarci. Ludo je reći, ali još od malih nogu uvijek sam znala da mi se sviđaju tatini prijatelji ili prijatelji starijeg brata - ispričala je. 

Zajedno su već tri godine, a Peter ju je upoznao nakon svog prvog braka. - Bio sam u braku 15 godina, a razveo se 2010. Kad je Alyssa došla na naš spoj, bio sam ushićen i potpuno očaran njezinom ljepotom. Ona je tako draga osoba koja nije pokušala iskoristiti moje bogatstvo, poput mnogih drugih djevojaka - rekao je Peter.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Kada su se upoznali, Alyssini roditelji su bili u procesu razvoda pa je ona morala pronaći novi stan ili odlučiti s kim će živjeti. Međutim, kada je rekla Peteru o svom problemu, on ju je pozvao da se useli kod njega, na što je ona i pristala. Budući da joj je Peter bio najstariji partner kojeg je imala, Alyssa se brinula što će misliti njezini prijatelji i obitelj, kao i Petrova djeca, Payton (20) i Jenna (22).

- Peter je stariji od oba moja roditelja, ali nakon godinu i pol dana rekla sam svojoj obitelji i oni su to prihvatili. Ne provodim puno vremena s njegovom djecom, ali oni prihvaćaju našu vezu - otkrila je.

Alyssa tvrdi da veza tako dobro funkcionira jer Peter zna kako se ponašati prema ženi i u spavaćoj sobi i izvan nje. - Volim pojam sigurnosti, stabilnosti i odanosti u našem odnosu. Očito imamo sjajan seks. Zna kako mi udovoljiti, iako to ne znači da ga nisam naučila par stvari - rekla je Alyssa.

Iako često u javnosti dobivaju čudne poglede od drugih ljudi, više se ne obaziru na to, već imaju plan uživati u svojoj vezi. - Planiramo se vjenčati. Nadamo se da ćemo se zaručiti ove godine. Pričamo i o djeci, ali prvo se želim posvetiti svojoj karijeri. Mislim da ćemo imati djecu kad navršim 25 godina - zaključila je Alyssa.

Josip je izgubio kuću u potresu, a društvo mu pravi psić kojeg je preimenovao u Potres:

Ključne riječi

Komentara 10

MA
Marsal
23:41 21.01.2021.

Svi znamo da bez starca nema udarca. I onu drugu narodnu: dok je na ruci prst, ne mora da bude čvrst

TR
tratincica68
01:33 22.01.2021.

To je ok.nek se mala prasi.

MO
montello
17:59 22.01.2021.

očito ima puno para jer joj deda moze biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije