Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Modna jesen: Sve je u znaku smeđe

Designer Outlet Croatia
21.09.2023.
u 14:49

Jedan od trendova zbog kojih jedva čekamo jesen

Dolazak jeseni znači promjenu garderobe i pripremu za promjenjivu vremensku prognozu. To je vrijeme kada svijetle i jarke boje mijenjamo nešto tamnijima i u skladu s jesenskom paletom boja koju možemo naći u prirodi. Jedan od najvećih trendova svake jeseni je smeđa boja i neutralnije nijanse koje se mogu kombinirati, a poznati modni brendovi već su opremili svoje kolekcije odličnim komadima za jesen.

Možete se poigrati i kombinirati nijanse smeđe i maslinasto zelenu jer se super slažu, bilo da je to u kombinaciji hlača i majice ili haljina. Među prvim jesenskim komadima ističu se mekani džemperi i pletiva u kojima možemo provesti cijeli dan, a jedan od velikih favorita su cargo hlače. Ove jeseni modnom scenom također dominiraju i uzorci. Energične ljetne nijanse zamijenit će nešto tamniji tonovi u kombinaciji s cvijećem koje ćemo najčešće viđati na haljinama i kombinirati ih s cool čizmama. Traperice širokih nogavica ponovno su zavladale u kolekcijama brojnih brendova.

Osim što su vrlo udobne, savršen su izbor za ležerne trenutke. Slažu se s tenisicama, mokasinkama i gležnjačama, a ove jeseni popularni su modeli s poderotinama. Ne treba zaboraviti ni na moć dobrog accessoirea, pa su tako ove jeseni u fokusu torbe zemljanih nijansi, sunčane naočale koje će podići svaki jesenski outfit te efektni remen. Nemojte zaboraviti i na donje rublje koje istovremeno može biti trendi i udobno.

Pronađite svoje jesenske favorite u ponudi brendova Replay, ALDO, Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein), Guess, Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Armani Exchange, Gant, Guess, Pepe Jeans).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije