Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvala raspravu

Mladenku osudili jer gostima naplaćuje dolazak: 'Samci plaćaju više nego parovi'

shutterstock
29.07.2021.
u 11:30

Mnogi su ostali šokirani njezinim zahtjevom, ali i razlikom cijene među gostima.

Jedna mladenka napadnuta je na društvenim mrežama nakon što je priznala da će gostima naplaćivati prisutnost na njezinu vjenčanju, a samci će plaćali više nego parovi, piše The Sun.

Nakon godinu dana pauze ponovno održano kolektivno vjenčanje, 20 parova zajedno je reklo ''da'':

1/10

Buduća mladenka javila se Facebook grupi, gdje je pitala druge žene planiraju li to učiniti na svoj veliki dan. Objavljujući u grupi, rekla je: "Jesam li ja jedina koja naplaćuje gostima dolazak na vjenčanje? Par plaća 65 dolara (oko 420 kuna), samci 45 dolara (oko 290 kuna).”

Njezina objava podijeljena je na Redditu, gdje je izazvala bijes drugih korisnika. "Nadam se da očekuju nula darova u zamjenu za ovakav zahtjev”, komentirao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica našalila: „Postoje li grupni popusti za obitelji? Ulaze li djeca mlađa od 3 godine besplatno?”

Sanjali ste zmije? Pogledajte što to može značiti:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije