Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poduzetnica

Mlada bogatašica: Uložila je manje od tisuću kuna i pretvorila ih u bogatstvo

Foto: Instagram
1/5
29.03.2019.
u 17:48

"Bila sam u šoku jer su mnogi ostavili jako puno pozitivnih komentara na ono što sam proizvela, ali nisam se nadala da ću tako brzo zaista dobiti i narudžbu. Žene su zaista htjele nositi ono što sam dizajnirala. I tako je sve krenulo. "

Bivša prodavačica odjeće u Pandori, u samo šest mjeseci počela je zarađivati veliki novac. 

Briony Gorton, 23-godišnjakinja je iz Burnleya, UK, koja je odlučila postati poduzetnica kada je imala samo 21 godinu.

Studentica mode i dizajna sjedila je u dvorani sveučilišta i slušala predavanje kada joj je kroz glavu prošlo kako ju tu školuju da bude odličan radnik i radi za drugog, a ona je htjela biti "svoj šef". I odlučila je uložiti 100 britanskih funti, koliko je imala na računu ( oko 890 kuna) kako bi u prodavaonici s tekstilom kupila materijal za svoje prve kupaće kostime koje je dizajnirala i odlučila proizvesti.

Foto: Instagram Asos
Foto: Instagram

Pokrenula je i online prodaju svojih proizvoda koje prodaje pod imenom Talliah Rose. Riječ je o odjeći i kupaćim kostimima, a da je imala "pravu žicu", pokazalo se vrlo brzo. Već kroz šest mjeseci udesterostručila je uloženo i kupila Range Rover, novi automobil kupila je i svojoj  majci, a očekuje da će i do kraja godine izgraditi svoju kuću iz snova.

Priznala je kako nikada neće zaboraviti svoju prvu narudžbu, samo dan nakon što je "odglumila" modela u svom prvom proizvedenom modelu kupaćeg kostima i fotografiju objavila na Instagramu, pristigla je i narudžba. 

"Bila sam u šoku jer su mnogi ostavili jako puno pozitivnih komentara na ono što sam proizvela, ali nisam se nadala da ću tako brzo zaista dobiti i narudžbu. Žene su zaista htjele nositi ono što sam dizajnirala. I tako je sve krenulo. "

Danas, osim što je dizajnerica i vlasnica vlastitog modnog brenda, ova mlada poduzetnica je i influencerica koju prati 73 tisuće obožavatelja, a Instagram koristi i za promociju svojih novih komada odjeće s potpisom Talliah Rose. I poručuje mladima: Svi mogu ostvariti uspjeh!

Pogledajte i video Putnica izbačena iz aviona

Komentara 10

MM
Mirko_Motika
19:39 29.03.2019.

joj da mi je pamet od ovakvih novinara da se malo odmorim

Avatar hahamuha
hahamuha
18:45 29.03.2019.

haha, još jedna casting-couch/fake taxi "poduzetnica"!

Avatar Asterix
Asterix
20:02 29.03.2019.

Već za 6 mjeseci udeseterostručila uloženo, znači promet ili zarada 1000 funti i kupila Range Rover. Ma vidiš ti kako je Rover jeftin u Britaniji a ne kao kod nas 70000 eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije