Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stil i za malo novac

Michelle Obama u haljini H&M-a za 28 eura izgleda odlično

dame (1)
Pixsell, Reuters/Pixsell, AFP/Pixsell
12.02.2011.
u 13:15

Haljina ima popriličan dekolte, no prva dama ga je diskretno zatvorila, a crveni pojas zamijenila je smeđim kožnatim. Sve je upotpunila limun žutim cštiklama s petom ne previsokom za jutarnji nastup

Prva dama Amerike, Michelle Obama, dobila je do sada nebrojene pohvale zbog odabira svojih haljina. Iako Michelle u svom ormaru ima zavidnu kolekciju dizajnerskih haljina ondje su se našli i komadi iz trgovina dostupnim i onima s prosjećnim primanjima. Naime, prva dana pokupila je smpatije ženske javnosti time što se pojavila u haljini kakve se prodaju u lancu trgovina H&M, piše Pourfemme.

Iako zvuči nevjerojatno, no Michelle je unatoč svojoj poziciji prve dame koja je uvijek pod lupomo modnih kritičara odlično uskladila svoj look haljinom za svaki džep? Jimmy Choo cipele i kreacije i Moschina i Alexandera McQueena, ovih je dana pospremila pokazavši se u točkastom idanju za nepunih 35 dolara (oko 26 ili 28 eura).

Toliko naime stoji kratka tamnoplava haljina s bijelim točkicama koju potpisuje H & M i dio je njihove kolekcije za proljeće/ljeto 2011, a može se naći u svim njihovim prodavaonicama. Osim ako nakon ovog nije razgrabrljena. Michelle je H&M ovu haljinu odjenula za jutarnji televizijski intervju. Haljina ima popriličan dekolte, no prva dama ga je diskretno zatvorila, a crveni pojas koji prati haljinu zamijenila je smeđim kožnatim. Sve je upotpunila zgodnim limun žutim cipelicama na tanku potpeticu srednje visine. Ovo je odličan izbor za jutarnji tv nastup. Izgleda šareno i svježe, a višlja potpetica od ove u kojoj je nastupila za jutarnji bi izlazak izgledala vulgarno.

 

Ključne riječi

Komentara 11

MA
malena27
13:38 12.02.2011.

Besplatna reklama za H&M.(?)

K4
KK-47
14:32 12.02.2011.

Može li netko, molim, ispraviti tiskarske pogreške u članku? Prilično jadno i iritantno.

GG
gg
21:36 12.02.2011.

A kakve veze ima haljina na fotki sa haljinom iz članka?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije