Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantan Kaiser Karl

Lezbijski poljupci, gole manekenke i šamari u Lagerfeldovu filmu

chanel (1)
Chanel
06.05.2011.
u 14:10

Kreativni direktor Chanela svojim najnovijim polusatnim filmom planira šokirati gledatelje, a bit će prikazan nakon revije idućega tjedna

U traileru za film "The Tale of a Fairy", manekenka Freja Beha Erichsen (koja je, pretpostavljamo, vila iz naslova) penje se po liticama uz more noseći samo nekoliko bijelih traperica, a potom se ljubi s Chanelovom ambasadoricom Annom Mouglalis.

Naglašene emocije provlače se i kroz ostatak filma u kojem 46-godišnji model Kristen McMenamy (koja je nedavno pozirala za talijanski Vogue samo u bikiniju!) ima doista burnu ulogu. Nakon svađe i poprilično opakog šamara, Kristen igra rulet i riskira sve za kockarskim stolom, a potom se valja po krevetu s mladim modelom.

– To je film o lošem korištenju novca koji počinje nasiljem, a završava osjećajno – kratko je komentirao Karl Lagerfeld.

U tridesetominutnom filmu ovog modnog genijalca pojavljuju se Chanelova muza Lady Amanda Harlech, Lagerfeldov favorit Baptiste Giabiconi i model Brad Koening. 

Lagerfeld je prikazivanje filma najavio za idući tjedan, nakon prezentacije cruise kolekcije u Cap d’Antibesu.

Cijeli trailer možete pogledati na službenim stranicama Chanela

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije