Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvratno!

Kupila je nove hlače za posao, a u džepu je dočekalo neugodno iznenađenje

Shutterstock
20.09.2020.
u 20:17

Dvadesetogodišnja Payton Wilson hlače je kupila u Walmartu, koji je poznat po niskim cijenama

Djevojka iz Washingtona za vrijeme posla primijetila je zadebljanje u hlačama, a budući da joj je to bio prvi put da ih nosi, znala je da ona nije ništa ostavila.

Zgrozila se kada je iz džepa izvukla krvavi tampon. Bio je omotan u komad papira istrgnut iz bilježnice.

Zanimljiva slučajnost jest i da Payton radi u laboratoriju gdje uzima i analizira krv, a upravo je to i radila kada je pronašla tampon.

 – Pogledala sam u džep i vidjela komad papira. Na prvu sam pomislila kako je riječ o poruci, ali kada sam ga odmotala, ugledala sam krv i tampon. Bila sam zgrožena. Tko bi normalan to učinio – rekla je Payton za The Sun.

Zbog pravila svoga posla, Payton je nosila gumene rukavice kada je pronašla tampon, a time je smanjila mogućnost zaraze. 

– Uvijek operem sve nove hlače prije nego što ih obučem, ali od sada ću sigurno pregledavati i sve džepove – zaključila je.

Društvenim mrežama se širi snimka jako prljavog autobusa koji djecu iz zagrebačke škole pogođene potresom prevozi u drugu školu svaki dan.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Made_in_PRC
21:51 20.09.2020.

Ovo već bilo prije par godina, isti članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije