Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirisi slavnih

Kraljica burleske Dita von Teese osvaja europske parfumerije

dita
Arhiva VL
11.05.2012.
u 15:30

Svjetska ikona stila odlučila je stvoriti vlastiti parfem kad joj je dečko rekao da miriše poput njegove majke

Američka zvijezda burleske Dita von Teese krenula je u osvajanje europskog tržišta ljepote sa svojim parfemom koji je u Americi predstavila krajem prošle godine. Miris Dita von Teese, koji je prije nekoliko dana stigao u londonske parfumerije, nadahnut je glamurom zlatnog doba Hollywooda u tridesetim godinama prošloga stoljeća.

– Nikako nisam mogla zamisliti da su žene kojima se divim, poput Marlene Dietrich i Hedy Lamarr, mirisale na voće i slatkiše. Željela sam stvoriti senzualniji i zavodljiviji miris za odrasle, sofisticirane žene koje vladaju svojim životom – istaknula je Dita von Teese čiji je parfem opojna mješavina ruže, božura i jasmina “podvučenih” paprom i drvenastim notama.

– Miris odražava različite strane moje ličnosti: elegantan je, glamurozan, profinjen, seksi, mračan i tajanstven – izjavila je Dita koju mnogi smatraju svjetskom ikonom stila.

Dita von Teese strastvena je ljubiteljica parfema i kolekcionarka rijetkih parfemskih bočica iz dvadesetih i tridesetih godina prošloga stoljeća, no kaže da nije razmišljala o stvaranju vlastitog parfema dok je nije pogodila izjava njezina dečka.

– Nosila sam isti parfem dvadeset godina. Kad sam počela izlaziti sa svojim dečkom, rekao mi je da isto tako miriše njegova majka! Iako mi je taj parfem savršeno odgovarao, stvarno nisam željela da mu mirišem poput majke! Počela sam tragati za drugim mirisom, ali ni jedan mi nije tako odgovarao, pa sam odlučila stvoriti vlastiti parfem – otkrila je Dita.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije