Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni fokus

Kraće je slađe - svi su ludi za 'cropped' topovima

cropped (1)
Foto: Arhiva VL
1/5
18.06.2013.
u 00:01

Topovi rezani iznad pupka pravi su hit proljeća. Dizajnerske kuće kombiniraju ih s hlačama i suknjama visokog struka, a svaka od njih predstavila je model karakterističan njihovom stilu - kožnati, sportski, s uzorkom, oskudni...

Možda i najveći trend koji je sišao s pista ovog proljeća kombinacija je kratko rezanih topova i hlača ili suknji visokog struka. Outfit koji zavodljivo otkriva dio kože, ali opet drži pod kontrolom naš trbuh i struk svojom elegancijom osvojio je najveće svjetske modne kuće, a zvijezde su ga prigrlile u trendu. ‘Cropped’ topovi dolaze u nekoliko varijanti - od najsitnijih varijanti koje bismo slobodno mogli zamijeniti s donjim rubljem ili gornjem dijelom kupaćeg kostima do širokih majica rezanih iznad pupka, ponuda je doista raznolika. Nama su omiljeni strukturirani komadi koji podsjećaju na korzete u kombinaciji s pencil suknjama!     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije