Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Kada zdravlje ne štima, mir i oporavak su najvažniji

O zdravlju najčešće razmišljamo kada se razbolimo ili ozlijedimo ili kada se to dogodi nekome od naših bližnjih i tada sve ostalo postaje manje bitno
14. studenoga 2019. u 08:59 1614 prikaza
Croatia osiguranje
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/2

Bolio vas zub, uganuli gležanj ili završili na zahvatu, kako platiti oporavak posljednje je o čemu bismo trebali razmišljati u tom trenutku.

Jeste li sigurni da imate policu dopunskog zdravstvenog? I vi i vaši bližnji? Dopunsko zdravstveno osiguranje pruža sigurnost i financijsku zaštitu u slučaju bolesti ili nesretnog slučaja i u većini slučajeva se ugovara na neodređeno vrijeme. Pretrage, doplate, lijekovi, dani liječenja, sve to ima svoju cijenu, na što ponekad jednostavno zaboravimo.

Croatia osiguranje | Autor : Shutterstock Foto: Shutterstock

Klijenti dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju svoju iskaznicu mogu koristiti kao sredstvo plaćanja svih vrsta doplata, uključujući i one za lijekove s B-liste. Klijenti ostvaruju i brojne dodatne pogodnosti, primjerice popust na usluge u Croatia poliklinikama te prednosti korištenja pogodnosti iz programa vjernosti Croatia osiguranja "Dobra prilika" (popusti na usluge i proizvode povezane za zdravljem i zdravim načinom življenja. U Croatia osiguranju cijena police dopunskog osiguranja kreće se od 60 kuna mjesečno (provjerite uvjete i cijene za vašu dob), a ugovorite li je online do 30. studenog, ostvarit ćete 15 posto popusta i dobiti besplatnu B-listu lijekova u prvoj godini uz mogućnost korištenja digitalne iskaznice u Moja Croatia mobilnoj aplikaciji.

Provjerite imate li dopunsko zdravstveno. Ako nemate, osigurajte se po posebnim uvjetima već danas s Croatia dopunsko – posebna ponuda.

Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
Zagrebački advent
Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom