Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kad si među svojima, svaki je dan pivski!

Karlovačko
24.08.2023.
u 09:41

Na znamenitim karlovačkim Danima piva sve se vrti oko piva, što ih i čini jednom od omiljenih manifestacija u Hrvata. A ove će godine, na zadovoljstvo svih ljubitelja, piva biti još i više!

U Svijetu piva, pored Sokolskog doma, na dijelu gdje se nalazi Gastro zona, posjetitelji će osim Karlovačkog moći isprobati preko 14 različitih vrsta piva poput Lagunitas IPA, Sol, Krušovice Imperial te brojnih drugih.

Od ove godine posjetiteljima će biti omogućena dodatna zabava, kao i prilika da nauče nešto na radionicama na kojima će u glavnoj ulozi biti - Karlovačko! Program će moderirati Dario Maradin.

Pivske radionice by Karlovačko održat će se 26.8., od 15:00-17:00h, a posjetiteljima će ponuditi široku priču o pivu, od povijesti piva, preko svih njegovih vrsta, a u sklopu radionice moći ćete naučiti i kako savršeno natočiti pivo.

Na radionici pod nazivom zainteresirani će, pod vodstvom Saše Vukića, poznatijeg pod imenom Sašina kuhinja, naučiti kuhati fenomenalni gulaš s Karlovačkim pivom, a nakon toga ga, naravno, i degustirati. Sve radionice također se održavaju u Svijetu piva, pored Sokolskog doma, na dijelu gdje se nalazi Gastro zona.

Za sve one koji žele saznati kako nastaje njihovo omiljeno pivo, dana 25.8. održat će se Dan otvorenih vrata Pivovare. Posjetitelji će biti podijeljeni u grupe koje u obilazak kreću svakih sat vremena od 10 do 17 sati s ulaza u Pivovaru, a prijava nije potrebna. Obilazak započinje varionicom, nastavlja se kroz pogone za fermentaciju i filtraciju, zatim je na redu punionica, a za odrasle posjetitelje organizirana je i edukativna degustacija piva. Tura završava obilaskom zelenog skladišta i pročistača tijekom kojeg će posjetitelji imati priliku čuti nešto više o korištenju energije iz obnovljivih izvora u proizvodnji piva. 

Dakle, sve u svemu, bit će to pravi praznici piva i svega vezanog uz pivo - stoga posjetite Dane piva i uživajte u tradicionalno odličnoj atmosferi među svojima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije