Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Jeste li znali? Ovih devet seksualnih položaja mogu vam pomoći da se zaljubite!

Shutterstock
07.10.2023.
u 22:28

Neki bi vas mogli iznenaditi..

Nema sumnje da određeni seks položaji omogućuju višu razinu ne samo fizičke, već i emocionalne intimnosti. Seksualni položaji objašnjeni u nastavku omogućuju parovima da nadiđu svoje osjetilno iskustvo, intenzivirajući svoje susrete i prožimajući ih većim značenjem. Kontakt očima, ljubljenje, milovanje, povjerenje i gledanje, emocionalni su dodaci fizičkom iskustvu seksa, piše Your Tango.

Žena na vrhu: Ovaj položaj može biti ranjiv za oba partnera, što samo po sebi može stvoriti intiman seks. Muškarac se mora osloniti na ženine odluke, dok je ona ogoljena i izložena njegovu pogledu. Ovaj položaj za seks idealan je za puno dodirivanja i intimnog milovanja.

VEZANI ČLANCI:

Držanje: U ovom položaju za seks muškarac drži ženu kao da mu je upravo skočila u naručje. S njezinim nogama omotanim oko njegova struka i njezinim rukama oko njegova vrata, ovaj ljubavni položaj pogoduje sporim pokretima i strastvenim poljupcima.

Poboljšani misionarski: Misionarski položaj već je intiman način seksa, s licima jedno blizu drugoga i kontaktom cijelim tijelom. Kako bi pojačao emocionalnu intimnost misionarskog položaja, muškarac može držati ženinu stražnjicu ili pomaknuti svoje noge van njezinih kako bi potpunije obuhvatio njezino tijelo.

 Žlica: Iako nema kontakta očima, ovaj seksualni položaj stvara intenzivnu emocionalnu povezanost dok muškarac zaštitnički grli ženu cijelim tijelom. Također je prekrasan položaj za dodirivanje, stiskanje, trljanje, pa čak i držanje za ruku, što može biti nevjerojatno intimno tijekom seksa. Ovaj položaj se smatra jednim od najboljih seks položaja za ženski orgazam.

Bez ruku: Muškarac sjedi na stolcu, a njegova žena sjedi mu u krilu, okrenuta prema njemu, s nogama na podu. Par ne samo da ima kontakt licem u lice, već i maksimalan pristup za primamljive poljupce, šaputanje i slobodne ruke za dodirivanje posvuda. A ako muškarac pravilno dodiruje ženu, može joj pružiti jedan od najboljih orgazama u životu.

VEZANI ČLANCI:

Prekrižene noge ili lotus: Seksualni položaj lotusa nudi zapanjujuću emocionalnu intimnost. Muškarac sjedi prekriženih nogu, ili u stvarnom položaju lotusa u stilu joge, a žena u njegovom krilu, rukama i nogama omotanim oko njega, te su partneri potpuno isprepleteni i gledaju se licem u lice. Potreba za sporijim, senzualnim pokretima u ovom položaju daje romantični intenzitet.

Stojeća misionarska poza: Okrenite misionarski položaj za 90 stupnjeva tako da obje osobe stoje i vidjet ćete da ovaj seksualni položaj u kontaktu s cijelim tijelom ima dodatni intenzitet. Mišići se stežu kako bi tijela ostala stajati i, čak i uz potporu iza žene, oba su partnera više fizički ovisna jedno o drugome.

Sporije: U ovom seksualnom položaju muškarac sjedi, ispruženih nogu, naslonjen na ruke. Žena sjedi na vrhu okrenuta prema njemu, a zatim se sama naslanja i ispružuje noge iza njega. Po potrebi, ovaj položaj zahtijeva spore, nježne pokrete. Postoji električna emocionalna intimnost u tome što se ne možete puno kretati, već ste samo u mogućnosti gledati jedno drugo.

Ljubavna poza: Žena leži na leđima na rubu kreveta ili druge površine i stavlja svoje noge na ramena muškarca koji stoji. Oba partnera dijele kontrolu; muškarac pokretima, a žena nogama da ga gurne malo unatrag i uspori, ili da ga pusti da se skroz nasloni na nju.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije