Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksualni odnosi

Jeste li loš ljubavnik? Ovo su znakovi prema kojima ćete to otkriti!

Shutterstock
30.01.2024.
u 21:09

Jeste li super u krevetu? Ili najgori ljubavnik kojeg je vaša partnerica ikada imala? Postoji mnogo znakova koji dovoljno govore o tome

Mnogi muškarci su uvjereni da su odlični u krevetu. No, bez obzira na izgled, inteligenciju i šarm, to ne mora značiti da ste dobar ljubavnik. Možda se s partnericom savršeno slažete, ali ako stvari ne funkcioniraju dobro u krevetu, samo je pitanje vremena kad će se veza raspasti. Evo kako ćete znati da ste loš ljubavnik, piše Medium.

Brzinski seks: Iako seks na brzaka ima svojih prednosti, nikako nije dobro da to postane konstanta u krevetu. Prisjetite se kako izgleda vaš seks u posljednjih nekoliko mjeseci. Ako je prosječno trajanje odnosa desetak minuta, onda možete biti sigurni da vaša partnerica nije zadovoljena. Njoj samo za predigru treba više vremena. Posvetite se u potpunosti njezinu tijelu, dodirujte je i ljubite, a kad to napravite onako kako treba, počnite s penetracijom. Ne produljite li trajanje seksa, skratit ćete trajanje veze jer brzinskom seksu skloni su samo loši ljubavnici, a žene takve ne žele.

VEZANI ČLANCI:

Rutina: Rutina je najopasniji neprijatelj seksa. Nijedan dobar ljubavnik nikad ne ponavlja iste pokrete. Ako seks s vama izgleda kao deja vu, onda znajte da ste loš ljubavnik. Nitko ne voli unaprijed znati kako će sve izgledati. Započinjete li uvijek seks na isti način, dodirujete i ljubite ista mjesta njezina tijela, zasigurno ste zapali u rutinu, a rutina je dosadna! Ono što je njoj bilo zanimljivo prvi puta, neće biti uzbudljivo i idućih 50 puta. Vrijeme je da malo rasplamsate maštu. Ako je nemate, nabavite literaturu koja vas može nadahnuti. U svakom slučaju, promjena je nužna ako ne želite etiketu lošeg ljubavnika.

Seks prema rasporedu: To što ste umorni i što puno radite, nije opravdanje za vaše loše ljubavničko umijeće. Ako se seksate samo vikendom jer tada imate vremena ili nekim drugim danom u tjednu i tako već neko vrijeme, onda znajte da ste postali stroj. Međutim, u seksu nitko ne želi stroj, a ni mehaničke radnje. Ono što seks čini uzbudljivim je spontanost. Ako je nemate, opasno se približavate tituli lošeg ljubavnika. Vrijeme je da prestanete planirati seks i prepustite se vođenju strasti. Strasni ljubavnici su uvijek i najbolji ljubavnici.

Sebičnost: Sebičnost nije dobra ni na jednom životnom području, a posebno nije dobra u seksu. Ako vam je samo stalo da zadovoljite sebe, a partneričine potrebe su vam na drugom ili nekom još gorem mjestu, onda imate ozbiljan problem. Možda niste svjesni, ali vi ste bez imalo sumnje loš ljubavnik. Sebičnost u krevetu ne možete skriti, a njezina je posljedica nezadovoljena žena. Uz nezadovoljenu ženu ide loš ljubavnik. Ako ne želite biti takvi, vrijeme je da počnete misliti i na njezine potrebe.

O ovim stvarima muškarci i žene zapravo razmišljaju tijekom seksa, tvrdi istraživanje! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije