Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte ih!

Ove seks poze su odlične za one malo lijenije: Prvu ste sigurno već isprobali!

shutterstock
22.01.2024.
u 20:46

S hladnim vremenom dolazi i želja da samo ležite i ne radite ništa, a takvo raspoloženje se vrlo brzo može prenijeti i na vaš seksualni život.

Kako temperature budu padale, vjerojatno ćete početi provoditi više vremena umotani u deku i osjećati se prilično lijeno. No, to vas ne mora spriječiti da i dalje uživate s partnerom pod plahtama. Srećom, postoji nekoliko seksualnih položaja za čije svladavanje treba vrlo malo energije. Profesorica seksualnog odgoja Mackenzie Riel, otkrila je šest poza u seksu koje su namijenjene lijenim osobama, a dobra vijest je da su svi ovi položaji također jednako zabavni, piše Mirror.

Misionarska poza: Misionarska poza nje odlična baš zbog toga što ne morate biti preaktivni tijekom seksa. Partneri su u ležećem položaju, a ova poza im omogućava ljubljenje tokom seksa. Ono što je poželjno dok ste u ovoj pozi je da vašeg partnera gledate izravno u oči i pratite svaki njegov izraz lica, to će vas oboje dodatno uzbuditi. Možete ga pustiti i da vam veže ruke.

VEZANI ČLANCI:

Poza žlice: Ova poza omogućava iznimni osjećaj bliskosti među partnerima jer su stisnuti tijelima jedno uz drugo. Lezite na bok, malo podignite nogu i zajedno pronađite položaj kako bi partner mogao ući u vas. Budući da ste jako blizu možete se okrenuti i ljubiti svog partnera. Ova poza veoma je slična doggy pozi, ali bez savijanja i naprezanja leđa. Također, možete kontrolirati koliko duboko i brzo želite ići, a daje i savršen kut za udaranje G-točke.

Žena na vrhu: U ovoj pozi žena je iznad muškarca i možete ju primijeniti u sjedećem položaju na kauču. Partner će vam biti jako blizu i moći ćete ga poljubiti kad god želite. Također, u ovoj pozi žene su te koje kontroliraju ritam i brzinu seksa i biraju pokrete: u krug, naprijed, nazad, gore, dolje.

Poza 'preko ruba': Ovu pozu također možete primijeniti na kauču. Žena se savija preko ruba kauča, a njen partner joj se približava iza leđa.

VEZANI ČLANCI:

Žena na trbuhu: Još jedna poza u doggy stilu je da žena leži na stomaku, a muškarac je iznad nje. Kako bi povećale zadovoljstvo, profesorica Riel predlaže stavljanje nekoliko jastuka ispod ženskog trbuha. Ova seks poza omogućava da muškarac kontrolira brzinu i ritam pokreta.

Oslobodite ruke: Ovo tehnički nije seksualna poza već zabavan način da oba partnera uživaju u isto vrijeme. Lezite jedno uz drugo i pustite da vaše ruke lutaju. Profesorica Riel savjetuje da se dodirujete i mazite jedno drugo do orgazma.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije