Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično rješenje

Izgubila je uvijač za kosu pa kovrče napravila pomoću - radijatora!

Facebook
05.12.2019.
u 10:22

Emily Kendall snašla se prije važnog izlaska kad je shvatila da ne može pronaći figaro za kovrčanje kose

Britanska je umjesto figara je iskoristila cijevi radijatora. Zamotala je kosu oko cijevi i rekla da je čak bolje od uređaja koji inače koriste, prenosi metro.co.uk. Ova 22-godišnjakinja ima dugu plavu kosu i trebalo joj je 20-ak minuta da napravi kovrče. 

Foto: Facebook/RTL

Čak kaže da joj se kosa činila nekako ljepšom i zdravijom nakon toga. Mlada je majka fotografirala rezultat i objavila na društvenim mrežama i u vrlo kratkom roku skupila preko 22 tisuće lajkova i sherova. 

"Trebalo mi je samo oko 20 minuta, za što inače potrošim 40. Brže je i štedim na potrošnji električne energije. Kovrče su mi ostale u kosi do sljedećeg dana."

Rekla je kako će cijevi radijatora koristiti i inače. Mnogo manje griju od pegle ili uređaja za kovrčanje kose, tako da je i štetni učinak manji. Valja isprobati! 

U Zagrebu je održano prvo internacionalno natjecanje u šišanju pasa:

 

Ključne riječi

Komentara 4

BA
bartvjeko
17:18 05.12.2019.

Iso miki, kolke čube!!!

PU
paul-umpe
17:04 05.12.2019.

neka je ona usne napucila

SJ
Samo ja
16:50 05.12.2019.

Mogu ja biti novinar večernjeg šunda?Obećavam da neću iznevjeriti vjerne čitaoce,jer net je beskonačan u glupostima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije