Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Heroj u borbi sa zimskim tegobama

Influepid Plus šumeće tablete
21. listopada 2019. u 08:58 614 prikaza
Influepid Plus

Period jeseni i zime koji nam predstoji, vrijeme je kad se često suočavamo sa stanjima prehlada, gripa i viroza. Obična prehlada (poznata i kao virusni rinosinuitis), vjerojatno je najrasprostranjenija bolest uopće. Karakterizira ju upala gornjih dišnih puteva, koja uglavnom zahvaća nos, paranazalne sinuse i ždrijelo.

U početnom stadiju se najčešće javlja povišena tjelesna temperatura, osjećaj suhog grla i eventualno prisutne boli, pojačana proizvodnja sluzi, suzenje očiju, glavobolja, kihanje i suhi kašalj. Simptomi obično nestaju nakon 7-10 dana, no za svakodnevno funkcioniranje želja je smanjiti što je moguće više navedeni period. Ukoliko ne reagiramo na vrijeme i stanje se „razmaše“, bez adekvatnog odmora i preparata, infekcija se širi i simptomi postaju izraženiji, a tada je i samo ozdravljenje prolongirano, a funkcioniranje dodatno otežano. Učestalim infekcijama osobito su sklone starije osobe, trudnice, djeca, osobe koje su često na terapiji antibioticima te osobe koje već imaju dijagnozu određene bolesti.

Influepid Plus | Autor :

Novi proizvod tvrke Specchiasol dolazi iz E.P.I.D.® linije čija je baza ekstrakt pročišćenog propolisa bez voska topivog u vodi, a koji je istovremeno standardiziran na 2,5% polifenola zaduženih za blagotvoran učinak propolisa.

Influepid Plus specifičan je dodatak prehrani u obliku šumećih tableta, a primjenjuje se uslijed respiratornih tegoba specifičnih upravo za aktualni jesenski i zimski period godine. Obzirom da olakšava simptome i ubrzava oporavak, možemo ga nazvati i herojem u borbi sa zimskim tegobama. Kada se pojave prvi simptomi groznice, povišene tjelesne temperature, bolovi u mišićima i zglobovima ili uslijed učestalih respiratornih tegoba, Influepid Plus pri ruci brzo rješava Vaše probleme. Ono što ga čini izuzetno brzim i učinovitim su prisutnost šipka bogatog vitaminom C koji kao najpoznatiji prirodni antioksidans potpomaže normalnu funkciju imunološkog sustava i metabolizma energije, te spomenuti pročišćeni E.P.I.D.® propolis kao ekskluzivni patent nove generacije iz Specchiasola.

Influepid Plus | Autor :

Ekstrakt vražje kandže standardiziran na aktivne harpagozide prvenstveno se primjenjuje uslijed bolova i osjećaja umora i težine u kostima i zglobovima koji često prate simptome respiratornih tegoba. Neizostavni N-acetil cistein (tzv.NAC) u dozi od 600 mg u dvije šumeće tablete što predstvalja adekvatanu dnevnu dozu, razrijeđuje gusti mukozni sekret kojeg je potom lakše izbaciti iz organizma i tijelo se samim time učinkovitije rješava uzročnika problema. Novost u formulaciji proizvoda jest palmitoiletanolamid (PEA) koji pomaže prirodnom odgovoru našeg organizma na upalu i smanjenje boli.

Potražite nas u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama!

IZ ISTANBULA STIGLI U ZAGREB
Svaki dan pripremamo 30 vrsta baklava, nismo ih mogli napeći ni usred krize
Otok Rab
Kraljevska oaza
Otok Rab: Istražite otok sreće koji skriva najljepše pješčane plaže na kojima se kupao i britanski kralj Edward VIII.