Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Elegancija bez kompromisa

Nova kolekcija briše granice između holivudskog glamura i poslovne elegancije
04. rujna 2018. u 14:38 490 prikaza
Zlatarnica Zaks
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/31

Da novom sezonom i u svijet modnih dodataka stižu drugačiji trendovi najbolje se vidi u odnedavno dostupnoj kolekciji srebrnog nakita zlatarnica Zaks. S nepogrešivim osjećajem za profinjeno, najnovija linija oduševljava ovalnim, kaskadnim, spiralnim i četvrtasto kreiranim komadima nakita koji će unijeti senzualnost u baš svaki stil. Grandiozno prstenje, upečatljive narukvice, razigrane viseće naušnice i dugačke ogrlice s višeslojnim privjescima očaravajući su detalji nosivi u svako doba dana.

Zlatarnica Zaks | Autor : Promo Foto: Promo Nova kolekcija srebra

Jesenski modni trendovi odmiču se od minimalizma te prigrljuju nakit u njegovoj punoj formi i ljepoti kao podsjetnik na slavna vremena starog Hollywooda kada su kod modnih dodataka ženstvenost, elegancija i profinjene siluete dolazile u prvi plan. Takvi primjerci ukrasa su vječni klasik te bi ih, baš poput male crne haljine, svaka žena trebala imati u svojoj kolekciji“, objasnili su prodajni savjetnici zlatarnica Zaks.

Savjetuju da nadolazeće jesenske dane upotpunite upravo ovakvim nakitom koji briše granice između holivudskog glamura i poslovne elegancije te da elegancija bez kompromisa bude vaša glavna nit vodilja prilikom odabira omiljenog komada.

Više informacija potražite na www.zaks.hr

Adrenalinska Hrvatska
Adrenalinska Hrvatska
Rafting može biti idealna zabava, ali hrvatske rijeke kriju mnoge opasnosti

A1 izdvaja za Vas