Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Elegancija bez kompromisa

Zlatarnica Zaks
Foto: Promo
1/31
04.09.2018.
u 14:38

Nova kolekcija briše granice između holivudskog glamura i poslovne elegancije

Da novom sezonom i u svijet modnih dodataka stižu drugačiji trendovi najbolje se vidi u odnedavno dostupnoj kolekciji srebrnog nakita zlatarnica Zaks. S nepogrešivim osjećajem za profinjeno, najnovija linija oduševljava ovalnim, kaskadnim, spiralnim i četvrtasto kreiranim komadima nakita koji će unijeti senzualnost u baš svaki stil. Grandiozno prstenje, upečatljive narukvice, razigrane viseće naušnice i dugačke ogrlice s višeslojnim privjescima očaravajući su detalji nosivi u svako doba dana.

Nova kolekcija srebra
Foto: Promo

Jesenski modni trendovi odmiču se od minimalizma te prigrljuju nakit u njegovoj punoj formi i ljepoti kao podsjetnik na slavna vremena starog Hollywooda kada su kod modnih dodataka ženstvenost, elegancija i profinjene siluete dolazile u prvi plan. Takvi primjerci ukrasa su vječni klasik te bi ih, baš poput male crne haljine, svaka žena trebala imati u svojoj kolekciji“, objasnili su prodajni savjetnici zlatarnica Zaks.

Savjetuju da nadolazeće jesenske dane upotpunite upravo ovakvim nakitom koji briše granice između holivudskog glamura i poslovne elegancije te da elegancija bez kompromisa bude vaša glavna nit vodilja prilikom odabira omiljenog komada.

Više informacija potražite na www.zaks.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije