Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštra na jeziku

E, ovo je bio pravi odbijanac... Objasnila mu je zašto ne želi biti njegova djevojka i poručila: Pročitaj ovo 500 puta

Pismo
Foto: Twitter
20.09.2016.
u 10:14

Da ljubav može zakomplicirati mnogo toga i u djetinjstvu, pokazalo se i ovaj put. Zoe se nije svidio dječak koji je u nju zaljubljen, a svoj stav mu je jasno – napisala! Uz napomenu: Pročitaj ovo 500 puta...

Pismo u kojem je na odrješit, ali i kreativan način htjela poručiti da je prestane gnjaviti jer ne želi biti s njim u vezi, munjevitom brzinom se proširio društvenim mrežama i postao viralni hit. 

Glavni akteri ove priče su Zoe i Noah, učenici petog razreda. 

Da ljubav može zakomplicirati mnogo toga i u djetinjstvu, pokazalo se i ovaj put. Zoe se nije svidio dječak koji je u nju zaljubljen, a svoj stav mu je jasno – napisala! Uz napomenu: Pročitaj ovo 500 puta...

Evo što piše u pismu koje je učiteljica fotografirala i koje je postalo hit na društvenim mrežama:

- Ne diraj mi ramena

- Ne dolazi mi s leđa

- Ne obraćaj mi se

- Prestani se igrati sa mnom u autobusu

- Imam kratki fitilj prema ljudima, a ti si mi upropastio dan jer se previše igraš

- Sviđam ti se, ali ti se ne sviđaš meni

Ako prekršiš ijedno od ovih pravila, zvat ću tatu, mamu, prijatelje, 'lažnu mamu' i domara kojeg poznajem... Prestani se igrati sa mnom!

I dok su neki komentirali kako je to odličan stav ove djevojčice jer zna što želi i ne boji se to otkriti jasno i glasno, a neki su komentirali kako je jedini grijeh dječaka to što se zaljubio u nju. Prijateljica od učiteljice na Twitteru je otkrila kako joj je Noah rekao da je zaljubljen u Zoe jer je "najpametnija djevojčica" u razredu. 

>>Kad partnerima 'zabraniš' da na bilo koji način komuniciraju telefonom, dogodi se ovo...

Komentara 8

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
10:55 20.09.2016.

Večernji toalet list

EX
exluppis
12:15 20.09.2016.

Dijete rastavljenih roditelja. Tekst na engleskom kaze da ce zvati; tatu, maminog prijatelja ( mamin dečko / suprug ), moju lažnu mamu ( tatina djevojka / supruga ) i podvornika kojeg zna. Puno se toga da iščitati iz ovoga teksta.

LE
lektor
10:41 20.09.2016.

Prijateljica od učiteljice. Ajoooj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije