Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dukat Lagano jutro u novom pakiranju i s dva nova mlijeka bez laktoze

Dukat Lagano jutro u novom pakiranju
24.05.2022.
u 10:53

Pionir i lider među mliječnim proizvodima bez laktoze, linija Dukat Lagano jutro dolazi u novom, funkcionalnijem pakiranju i bogatija za dva nova proizvoda

Vodeća linija mliječnih proizvoda bez laktoze Dukat Lagano jutro dostupna je u novom ruhu – u praktičnijem pakiranju novog vizualnog identiteta. Uz moderniji dizajn, omiljenu liniju svih ljubitelja mlijeka osjetljivih na laktozu sada čine i dva nova proizvoda: Dukat Lagano jutro mlijeko s 3,8 posto mliječne masti od jedne litre i Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5 posto mliječne masti od pola litre. Tako sada u bogatom okusu punomasnog mlijeka mogu uživati i oni intolerantni na laktozu*, dok će novo, manje  pakiranje „klasika“ ove linije, Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5 posto mliječne masti, biti izvrstan odabir za brzu nadoknadu kalcija, bjelančevina i vitamina, bez nelagode.

Osim novog vizualnog identiteta, proizvode u liniji krasi funkcionalnije i praktičnije pakiranje EDGE koje omogućava precizno izlijevanje mlijeka, potpuno pražnjenje te lakše otvaranje i zatvaranje pakiranja.

Linija Dukat Lagano jutro predstavljena je 2008. godine kao prva linija mliječnih proizvoda bez laktoze na tržištu. Osim što je pionir, ona je i lider na tržištu u svojoj kategoriji, kao i u edukaciji potrošača o problemu intolerancije na laktozu.

U 15 godina posvećenosti uživanju u mlijeku bez nelagode, asortiman je narastao na sedam proizvoda. Čine ga: Lagano jutro mlijeko s 1,5 i 0 posto m.m. u pakiranju od jedne litre, Lagano jutro čokoladno mlijeko i macchiato u bočici od pola litre, Lagano jutro jogurt bez laktoze od pola litre i dva najnovija proizvoda.

Svi proizvodi dostupni su na policama trgovina diljem Hrvatske i na dukatshop.hr. Među njima su i noviteti: Dukat Lagano jutro mlijeko s 3,8 posto m.m. od jedne litre po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 12,99 kuna i Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5 posto m.m. od pola litre po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6,49 kuna.

*Intolerancija na laktozu je nemogućnost ili smanjena sposobnost probave mliječnog šećera – laktoze, najzastupljenijeg ugljikohidrata u mlijeku, zbog nedostatka crijevnog enzima laktaze, čija su posljedica tegobe poput nadutosti, grčeva i bolova u trbuhu. Proizvodi iz linije Dukat Lagano jutro lako su probavljivi jer je laktoza razgrađena na jednostavnije šećere glukozu i galaktozu koje osobe osjetljive na laktozu mogu lako probaviti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije