Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Došla na spoj s muškarcem, a onda ju je on poslao doma jer se sramio njezinog izgleda

TikTok
22.11.2021.
u 15:30

Pozvao ju je na poslovnu večeru povodom otvaranja nove trgovine, ali kada ju je vidio, rekao joj je da se srami njezinog izgleda i odjeće te je poslao doma u Uberu.

Svaka djevojka zna koliko joj treba da se spremi za prvi spoj. Morate odabrati najbolju odjeću, našminkati se i napraviti frizuru kako biste izgledali nevjerojatno i bili spremni za zabavnu noć. No, što ako vaš partner ne misli tako?

Nikki Harding našla se u neugodnoj situaciji kada je došla na spoj s muškarcem te ju je on poslao doma jer mu se nije svidjelo kako izgleda. Ne samo da mu se nije svidjela njezina odjeća, on ju je poslao kući Uberom i otišao na svečanost na koju ju je pozvao bez nje. Cijelu je stvar ispričala na TikToku kako bi podijelila svoje iskustvo te ostavila mnoge korisnike šokiranima.

Nikki je objasnila da je par tek počeo razgovarati, ali da se ona privremeno preselila k njemu kako bi ga mogla bolje upoznati. Prošla su samo tri tjedna, ali, kako piše The Sun, ona je već počela otkrivati stvari koje joj se nisu svidjele.

Jedne noći, Nikki je bila uzbuđena što će otići na poslovnu večeru svog partnera, pa se dotjerala, napravila frizuru i našminkala. Nosila je crni kratki top dugih rukava s ružičastim hlačama. Iako je ona mislila da izgleda nevjerojatno, njezin partner se nije složio.

@nikki.jabs Reply to @kevinkreates_ ♬ Night Fever - From "Saturday Night Fever" Soundtrack - Bee Gees

“Provela sam 40 minuta šminkajući se kako bih upoznala njegove prijatelje i suradnike na svečanom otvaranju maloprodajne tvrtke za koju radi. Bilo mu je previše neugodno da ga vide sa mnom u ovoj odjeći, pa me poslao kući Uberom i otišao na otvorenje bez mene. Tko to radi?", ispričala je u videu.

No, Nikki je objasnila da ovo nije prvi put da njezin spoj komentira njezin izgled i odjeću.

“Sve je počelo s malim komentarima tu i tamo u posljednjih nekoliko tjedana poput “Zašto nosiš štikle? Sviđa mi se kad nosiš tenisice.  Zašto nosiš toliko šminke? Jako volim kad si prirodna. Ovaj tjedan mi je više puta rekao da sam previše dotjerana  i tražio me da nosim široki džemper", objasnila je.

Mnogi su ljudi bili zapanjeni ponašanjem njezinog partnera te je u komentarima tješili kako je izbjegla ozbiljno lošu vezu.

“Zapamti: Ovo je on na početku. Ovo je on u svom najboljem ponašanju. Bježi!", savjetovala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Bit će isprike i preklinjanja. Molim te, ne slušaj ga, samo će biti gore. Prelijepa si i zaslužuješ mnogo više!” 

Tražiš ideje za savršeni spoj? S najdražom osobom provedi nezaboravnu filmsku večer!

1/4
Ključne riječi

Komentara 3

VU
vucic
14:43 23.11.2021.

Kako se obukla nije ni cudo.

MO
montello
13:15 23.11.2021.

Nije to u redu vrijedati nekig zbog izgleda..ne valja mu to

JA
Jakša
15:44 24.11.2021.

tko joj je kriv što ne liči na njegovu mamu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije