Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što napraviti?

'Moja bivša ljubavnica pokušava me učiniti ljubomornim - i uspijeva'

shutterstock
21.11.2021.
u 21:23

Afera je završila prije šest mjeseci, kada je njegova supruga otkrila njihovu aferu nakon što je u džepu jakne pronašla račun za hotel.

- Moja bivša ljubavnica me provocira svojom novom vezom i ne mogu je izbaciti iz glave. Imam 44 godine, oženjen sam i imam osmogodišnju kćer, ali imao sam aferu drugom ženom koja je trajala tri godine - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njegova supruga i on nisu imali dobar seksualni život otkako se njihova kći rodila, pa je žudio za intimnošću. Upoznao je svoju ljubavnicu na poslu i ona mu je dala strast koja mu je nedostajala. No, afera je završila prije šest mjeseci, kada je njegova supruga otkrila njihovu aferu nakon što je u džepu jakne pronašla račun za hotel.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

- Sve sam priznao. Oprostila mi je i rekla da bismo trebali pokušati da naš brak funkcionira zbog naše kćeri. Pristao sam i rekao svojoj ljubavnici da je više ne mogu vidjeti. Od tada supruga i ja idemo na savjetovanje i pokušavamo poboljšati seksualni život. Volim svoju ženu, ali ne mogu prestati razmišljati o ljubavnici i stvarima koje smo radili - nastavio je.

I dalje ima kontakt sa svojom bivšom ljubavnicom, ali više nemaju aferu. No, neki dan mu je poslala svoju fotografiju s drugim muškarcem i to ga je učinilo ljubomornim i ljutim. Rekla mu je da mogu ponovno započeti aferu, ali on ne želi uništiti svoju obitelj kada zna da s njom nema budućnosti pa za savjet pita stručnjakinju.

- Vaša ljubavnica ne želi da je zaboravite, ali ako želite spasiti svoj brak, morate prekinuti svaki kontakt s njom. Može biti teško preboljeti strastvenu aferu. Budite strpljivi i ne očekujte da će stvari postati savršene preko noći. Izgubili ste povjerenje svoje supruge i trebat će vremena da se obnovi. I podsjetite se da prava veza nije poput afere. Možda nije strastvena i uzbudljiva cijelo vrijeme, ali može biti puna ljubavi i ispunjavanja - odgovorila mu je Deidre.

Očistite prašinu iza radijatora uz pomoć stvari koju sigurno imate kod kuće:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:40 22.11.2021.

Bjezi od takve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije