Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sa suzama u mirovinu

Donna Karan nakon 30 godina u svjetskom modnom vrhu: Dosta je!

Donna Karan
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/6
25.02.2014.
u 16:00

Uzalud bi bilo početi pisati listu njenih poznatih klijentica jer se među njima nalazi gotovo svaka holivudska glumica i zvijezde iz glazbene industrije

Jedna od najcjenjenijih dizajnerica današnjice, Donna Karan, odlučila je napustiti svijet mode u kojem je vladala gotovo trideset godina.

Pokrenuvši s mužem Stephanom Wiessom 1985. modnu kuću, sumnjamo da se nadala uspjehu koji je uslijedio. Njena vizija ženskih odjevnih komada u kratkom roku je osvojila New York pa ubrzo zatim i svijet. Nikada nije odustala od svojih modnih principa a to su ženstvenost, jednostavnost i nosivost u svim prilikama.

Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL

Uzalud bi bilo početi pisati listu njenih poznatih klijentica jer se među njima nalazi gotovo svaka holivudska glumica i zvijezde iz glazbene industrije. Na jubilarnom 30. predstavljanju na Tjednu mode u New Yorku nije mogla zadržati suze nakon modne revije koja je oduševila zvijezde i njihove goste, ali čvrsto je odlučila da je vrijeme za umirovljenje i neki mirniji život.

Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL

>>Ulična moda u Milanu: Vidjeti i biti viđen glavna je mantra, a može li itko poentirati bolje od Talijanki?

>>Sementa Rajhard: Pohvala od Christine Aguilere mi je ostvarenje sna iz djetinjstva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije