Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguće je

Djevojka zbunila ljude: 'Brat i ja začeti smo na isti dan, ali ja sam mlađa dvije godine'

Sar Sarge/TikTok
04.08.2021.
u 10:28

Ne sliče, nemaju rođendan na isti dan... Pa kako su onda blizanci?

Kada netko kaže pojam blizanci, odmah pomislimo na vrlo sličan ili identičan izgled i proslavu rođendana na isti dan, ali jedna obitelj ima malo drugačiju priču od ovakve, klasične. 

Sar Sarge i njezin brat nazivaju se blizancima, ali između njih je dvije godine razlike. Kada je to napisala na društvenim mrežama ostavila je ljude s mnoštvom upitnika iznad glave, kako je to uopće moguće?

Djevojka je objasnila da su oboje začeti na isti dan umjetnom oplodnjom, ali jedno jajašce je stavljeno u zamrzivač. Roditelji su prvo dobili dječaka, a otprilike godinu dana kasnije odlučili su se da žele još jedno, iskoristili su zamrznuto jajašce i dobili djevojčicu. "Zapravo smo blizanci po umjetnoj oplodnji", rekla je.

Mnogi ljudi su pisali komentare da njih dvoje nisu blizanci, barem ne u svijetu medicine, ali Sar i brat se i dalje tako nazivaju međusobno - iako ne dijele rođendan i ne nalikuju jedno drugome, piše The Sun.

@sar_sarge

my parents “forgot to tell me” apparently

♬ original sound - Alex & Maritza Barona

Prijateljica vam je trudna? Znanstvenici tvrde: Trudnoća je `zarazna`

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije