Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi luksuz

Djevojka s visokim kriterijima: 'Ostavila bih dečka da mi kupi jeftino cvijeće ili čokoladu'

Instagram
17.03.2021.
u 15:29

Svake godine potroši oko 540 tisuća kuna na božićne poklone za svoju obitelj, a svojem bivšem dečku redovito je kupovala dizajnerske cipele za približno četiri tisuće kuna.

Saffron Drewitt-Barlow (21) odrasla je u luksuzu nakon što su njezini roditelji zaradili milijune. Osim toga, njezini očevi Tony i Barrie Drewitt-Barlow ušli su u povijest kasnih 90-ih kada su postali prvi homoseksualci u Velikoj Britaniji koji su dobili djecu preko surogat majke, kako piše Mirror.

Njezin život uvelike je utjecao na njezina razmišljanja, ali i standarde koje ona ima kada se radi o njezinoj vezi s muškarcima. Naime, ona traži dečka koji neće biti prestrašen njezinim bogatstvom te će je moći razmaziti i držati korak s njezinim luksuznim životom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Saffron (@saffron_db)

Svake godine Saffron potroši oko 540 tisuća kuna na božićne poklone za svoju obitelj, a svojem bivšem dečku redovito je kupovala dizajnerske cipele za približno četiri tisuće kuna. Međutim, njihova veza je propala kada je on kupio par dizajnerskih cipela koje se njoj nisu svidjele i sada ponovno traži dečka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Saffron (@saffron_db)

- Kada bi moj dečko kupovao u trgovinama brze mode, poput Primarka, ne bih bila zadovoljna s njim. Pokušala bih biti sretna, ali vidjelo bi se da on nije prava osoba za mene. Važni su mi i pokloni od njega. Mislim da su cvijeće i čokoladice otrcani pokloni. Jednostavno je otići u dućan i kupiti cvijeće, ali kada se netko potrudi i naruči cvijeće za 400 funti (oko 3 tisuće kuna), to pokazuje da mu je stalo - objasnila je.

Iako njoj nije problem podijeliti račun na spojevima ili pokriti cijeli račun sama, želi dečka koji se neće ustručavati trošiti novce na nju i obasipati je raznim poklonima, kao što to i sama radi. Tvrdi kako joj nije važno što joj dečko radi, samo joj je bitno da nije lijen i nezaposlen.

U Trogiru možete probati novu gurmansku poslasticu - biftek omotan zlatom:

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:56 18.03.2021.

još je djevojčica; vidi se da su joj vrijednosti izokrenute, pa neće nju ni bogataš trpit... možda neki lgbtqpin, pro forme. baš me zanima šta će bit od nje za 20 godina (već vidim -operacije)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije