Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi vidite?

Djevojka na leđa istetovirala figuru koja grli anđela čuvara, ali ne vide svi baš to...

TikTok/@bekahmilly
23.08.2021.
u 15:28

- Kužim što vidite, smiješno je, shvaćam, ali nemojte se više zezati, dosta je bilo - poručila je Tiktokerica svojim pratiteljima.

Većina će ljudi, ako se već na to odluči, tetovirati nešto što im lijepo izgleda i/ili ima neko posebno značenje i poruku. Tako si je i TikTokerica bekah.milly nedavno na leđa dala tetovirati figuru koja grli 'anđela čuvara', no nije baš svim pratiteljima slika tako izgledala...

Iako je na prvi pogled slika s anđelom nevina, kad je svoju tetovažu pokazala na TikToku, mnogi su vidjeli ženu koja seksualno zadovoljava drugu osobu.

@bekah.milly

##fyp ##tattootok ##tattoo ##goodjoke

♬ Original sound - witch fingers

- Kužim što vidite, smiješno je, ali nemojte se više zezati, dosta je bilo... - poručila je Tiktokerica pratiteljima.

Marijana Batinić krstila kći Rozu, objavila djelić atmosfere sa slavlja

1/11

Kasnije je snimila još jedan video u kojem kaže da je već dobila hrpu savjeta kako može 'popraviti' tetovažu, te da joj se jave svi koji imaju neku ideju. 

@bekah.milly

DM me on Instagram at @bekahmilly ##tattoofail ##coverup ##contest

♬ original sound - Bekah Milly

Njen je video lajkan više od 500.000 puta i ima preko 8.000 komentara.

- Na prvi pogled nisam shvatila u čemu je fora ali sada samo seks vidim - napisala je jedna pratiteljica, a druga je dodala da će joj ta slika 'zauvijek ostati u glavi'...

Još danas vruće pa dolazi promjena, očekuju se kiša i pljuskovi

jjjjj

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Anezka
08:36 25.08.2021.

Kad si "pametna" napravi takvu "pametnu" tetovažu i još se s tim hvali, neka joj da joj se svi smiju. Što će joj uopće tetovaža na leđima, ne može ju niti vidjeti osim u ogledalu?.... Svašta!

ST
Starotopoljanin
17:51 23.08.2021.

i na bi volio da ljubi andela cuvara,ali ovaj tetovirer ju je unistio,i napravio oralni igrokaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije