Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čak 140 tisuća kuna

Djevojka (26) ispričala: 'Muž mi je platio plastične operacije da izgledam kao najljepša žena, Barbie'

Instagram
30.11.2020.
u 12:17

Prvi put se odlučila na operaciju kada joj je bila dijagnosticirana skolioza koja joj je zakrivila kralježnicu.

Charlie Phillips (26) iz Cambridgeshirea u Ujedinjenom Kraljevstvu do sada je imala dvije operacije povećanja grudi, botoks i ugradnju filera u usne, a još uvijek ne planira stati, kako prenosi The Sun.

Prvi puta s plastičnim operacijama susrela se nakon što se odlučila na operaciju popravljanja kralježnice, zbog koje nije bila zadovoljna izgledom. Sa 16 godina dijagnosticirano joj je zdravstveno stanje zbog kojeg joj se kralježnica iskrivila, a godinu dana kasnije imala je operaciju ispravljanja koja je trajala 14 sati.

Međutim, nije bila zadovoljna konačnim rezultatom, a Charlie otkriva kako je zbog operacije izgledala vrlo loše te izgubila veliki broj kilograma. Stoga se odlučila preobraziti u najljepšu ženu koje se mogla sjetiti - Barbie.

Potrošila je 12,5 milijuna kuna na operacije i nije joj dosta: liječnike je tjerala da laju:

1/7

Ova mlada majka podvrgnula se brojnim kirurškim i nekirurškim zahvatima, poput filera za usne, botoksa, filera za obraze i čeljusti te povećanju grudi. Također je tetovirala usne i obrve, a procjenjuje da je cijena svega 140 tisuća kuna - sve je to platio suprug Ross, kojem se sviđa njezin izgled.

- Definitivno mi se sviđa izgled Barbie i rekla bih da je ona moja inspiracija. Sviđa mi se mali struk, velike grudi, velike usne, duga plava kosa i lijepi ten. Jednostavno se osjećam privlačnije i imam više samopouzdanja - ispričala je Charlie.

Sa svojim suprugom Rossom je pet godina u braku, a on kaže da se ne može zasititi njezinog izgleda nalik Barbie.

- Obožava to, plaća sve moje zahvate, kosu, estetiku i izbjeljivanje zuba. Također mi je platio sve operacije. Filere nadograđujem svakih šest do devet mjeseci, a zube redovito izbjeljujem kod zubara ili sama kod kuće - otkrila je.

Charlie sada u planu ima mnogobrojne operacije koje će joj pomoći da postigne svoj željeni izgled, uključujući operaciju nosa, brade, obraza i usana.

Ivana je nominirana za Divu godine: 'Na pitanje tko sam ja, još nisam našla pravi i potpuni odgovor':

Komentara 5

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
17:18 30.11.2020.

Mora da te silno "volio" kad je sve tvoje na tebi mrzio 😁

GE
geler203
17:30 30.11.2020.

Sunce moje malo, bolje izgleda lutka na napuhavanje.

KA
Kalimero4
17:07 30.11.2020.

Oženio gavran vranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije