Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Imamo pobjednike - Daj naslov fotografiji i osvoji komplet nove Zoe Origami kolekcije

Polleo Sport
05.10.2022.
u 10:37

Uključi se u nagradni natječaj i osvoji vrijedne Zoe nagrade

Ove jeseni motivacija za vježbanje dolazi u znaku Japana! Prema drevnoj japanskoj poslovici tajna dugovječnosti krije se u aktivnostima koje svakodnevno odabiremo. Biti aktivan i agilan dio je japanske kulture kojom je Zoe, domaći brend athleisure odjeće odlučio oplemeniti svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2022. imena - Origami. Odjeća i dodaci ovog uspješnog hrvatskog brenda dostupni su na dvanaest tržišta Zalanda te ekskluzivno na Polleo Sport prodajnim mjestima.

NEW IN SALE - dostupno odmah u Polleo Sport poslovnicama i na webu po promotivnim cijenama!

Svake godine izlaze dvije Zoe kolekcije koje su dosad bile predstavljene na velikim presale eventima, u okviru kojih se naručena roba čekala po nekoliko tjedana dok je još stizala iz šivaona. Od ove jeseni koncept se mijenja te kolekcija Origami izlazi po novom NEW IN SALE konceptu! To znači da će po samom dolasku kolekcije na prodajna mjesta, u periodu od 5. do 23. listopada, sva roba biti dostupna odmah s promotivnim popustima do čak 40%! Dakle, svoje omiljene artikle iz Zoe Origami kolekcije možete kupiti odmah u najbližoj Polleo Sport poslovnici ili naručiti putem webshopa – bez čekanja! Na taj način Zoe slavi izlazak svoje, kako tvrde, dosad najbolje kolekcije.

U potrazi za vlastitim Ikigaijem

Opće je poznato kako japanska životna filozofija vodi sreći i dugovječnosti, a upravo to su vrijednosti koje Zoe team želi promovirati novom kolekcijom. Ove jeseni u Origami kolekcije pronađite svoj razlog bivanja na ovom divnom svijetu – svoj Ikigai. Veselite se malim stvarima svaki dan jer nas upravo one usrećuju, ispunjavaju i potiču da idemo naprijed. Uključi se u Zoe nagradni natječaj u kojem imate priliku osvojiti jedan od kompleta iz nove Zoe Origami kolekcije. Nagradna igra počinje u ponedjeljak (10.10.2022.) i traje do nedjelje (23.10.2022.). Sretno svima!“

Cijela kolekcija dostupna je na https://promo.polleosport.hr/.

Osvoji svoj Zoe komplet i kreni u potragu za vlastitim Ikigaijem.

Foto: Shutterstock

Od 218 prijavljenih dobitnice su:

Sve je moguće ako imaš unutarnji mir -  Ana Kovač

Čudesna i inspirativna sinergija profinjenosti i snage - Sanja Mikulić

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije