Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diva

Carstvo visokih potpetica: Sad svaka žena može nositi cipele poput Carrie iz Seksa i grada

Sarah Jessica Parker
Foto: SJP
1/19
12.02.2014.
u 09:18

Sarah je kolekciju cipela popunila sandalama u nježnim bojama i s metalik odsjajem, crnim salonkama te ljetnim espadrilama

Ikona stila i TV ekrana, glumica, trendseterica te prije svega dama dostojna slave predstavila je svoju kolekciju cipela koje su osvojile širu javnost i prije negoli su se našle u prodaji.

Sarah Jessica Parker dizajnirala je šarmantnu kolekciju cipela za robnu kuću Nordstrom koju čine raznovrsni i brojni modeli. Inspiraciju za svoj izlet u svijet dizajna poznata glumica potražila je u modnim dodacima koje je nosila kao dijete te u nezaboravnim motivima iz kultne serije “Seks i grad”.

Foto: SJP/VL

Sarah o serijalu i danima koje je provela u cipelama Carrie Bradshaw vežu samo lijepa sjećanja te ističe da se iz niza razloga osjeća privilegiranom što je tumačila tu ulogu, a ponajviše zbog mode. Između ostaloga, velik utjecaj na kolekciju koja će 28. veljače osvanuti na policama dućana imali su i slavni dizajneri današnjice koje je Sarah kao Newyorčanka Carrie nosila u spomenutoj seriji.

Manolo Blahnik, Christian Louboutin i Jimmy Choo samo su neki od brojnih čije je cipele nekada ponosno nosila, a danas predstavlja svoj vlastiti dizajnerski rad. Zbog spleta svih ti okolnosti koje su dovele do ove debitantske linije cipela, Sarah je odlučila odati počast liku koji ju je lansirao u zvjezdanu orbitu, pa je osmislila posebne cipele naziva “The Carrie”, a riječ je zapravo o sandalama s remenčićima oko gležnja.

Također, tu su i druge sandale u nježnim bojama, crne salonke ukrašene decentnom mašnicom, ljetne espadrile te sandale metalik odsjaja s kojima će se svaka žena osjećati kao Carrie dok u maštovitim kombinacijama žuri gradom. Dame koje su već bacile oko na neki od brojnih modela za par ovih stiliziranih cipela morat će izdvojiti od 195 do 485 dolara.

Prava sitnica za istinske ljubitelje mode!

>>Volite nositi štikle? Evo kako spriječiti bolove u nogama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije