Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo uz večernji list

Ljubiteljice mode – ovo ne smijete propustiti!

diva
Foto: VECERNJI LIST
07.07.2015.
u 17:53

Prvi broj Dive izlazi 11. srpnja, a ovaj mjesečnik nasljednik je istoimenog tjednog priloga Večernjeg lista koji se u kratkom roku etablirao među poznavateljima i ljubiteljima mode, kao i među akterima važnih modnih zbivanja u Hrvatskoj

Novi modni magazin koji dolazi na hrvatsko tržište je Diva. Njegov prvi broj izlazi 11. srpnja, a ovaj mjesečnik nasljednik je istoimenog tjednog priloga Večernjeg lista koji se u kratkom roku etablirao među poznavateljima i ljubiteljima mode, kao i među akterima važnih modnih zbivanja u Hrvatskoj.

Na većem broju stranica nova Diva tako se još više okreće modi. Svojim čitateljicama donosi pregršt ideja, inspiracija i savjeta za dobar stil te izbor onog najboljeg iz naših trgovina; ovdje su već poznate rubrike poput Modnog CV-ja, Steal the Stylea i modnih izloga, ali i mnoštvo novih izloga i rubrika poput "Beat This" u kojem predstavljamo ljude fantastična stila i "Jedan komad" gdje pokazujemo kako odjevni predmet kombinirati i nositi na više različitih načina.

I dalje ćemo pisati o važnim temama, donositi zanimljive intervjue i portrete, otkrivati nova imena. U prvom broju mjesečnika Diva tako govorimo o Goranu Čižmešiji, fenomenalnom street style fotografu, otkrivamo "životni put" brenda Budoir, predstavljamo najvruće modne dodatke za ovu sezonu...

Naš ponos su editorijali koje potpisuju najbolji hrvatski modni fotografi, stilisti i make-up artisti i u svakom broju nastojat ćemo vas njima iznenaditi i, nadamo se, oduševiti. Veseli nas veliki "reunion" na snimanju naše prve naslovnice na kojoj su svoju kreativnost nakon više godina udružili fotograf Marko Grubišić, vizažist Saša Joković, frizer Mijo Majhen i, nakon mnogo vremena, dizajner Robert Sever u ulozi stilista.

"Nakon što više od četiri godine nisam radio kao stilist za tiskane publikacije, već se bavio vlastitim brendom i kostimografijom za televiziju, na nagovor Marka Grubišića i Saše Jokovića s kojima sam svojevremeno redovito radio, odlučio sam se vratiti stilističkom poslu, premijerno za magazin Diva. Ideja je bila napraviti vizualno jasan atmosferičan editorijal u kojemu nije u prvom planu trend, nego stil. I to upravo onakav kakav u editorijalima najviše volim - pročišćen, s vrlo pomno izabranim komadima koji prate priču koju smo kao tim dogovorili. Kombinacija pret-a-porter komada s kupaćim kostimima i upečatljivim nakitom koji odaje dojam jasne seksualnosti koja nije u prvom planu. Ne treba zanemariti ni stranice posvećene ljepoti i njezi. U pregršt beauty rubrika i tema govorimo o svemu što modernu ženu zanima, od najnovijih tehnika u šminkanju do high tech proizvoda za savršen izgled i zdravlje tijela i lica, ovdje su i beauty kolumna, savjeti stručnjaka, tema posvećena vježbanju, novosti.

Potražite novi broj magazina Diva u subotu, 11. srpnja za samo 5 kuna uz Večernji list.Vidimo se na kioscima!

>>Diva Coffee and Fashion Corner predstavio mladi dizajnerski dvojac KLISAB

>>Bez pogreške uz suknju midi dužine, bijelu boju i more prugica

Foto: VECERNJI LIST

Komentara 2

AN
Anamarija10
18:14 07.07.2015.

E stvarno nam je tako nešto trebalo....

10
100putapitas
23:57 08.07.2015.

Da bi rekao rijec!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije