Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diva

Ovo nikako ne propustite – od danas vaš stil više neće biti isti!

diva
Foto: VECERNJI LIST
1/3
11.07.2015.
u 08:00

U ovom broju mjesečnika Diva govorimo o Goranu Čižmešiji, fenomenalnom street style fotografu, čije su spontane fotografije i kadrovi uhvaćeni na ulicama gradova postale prava institucija, a njegov osjećaj za stil prepoznat je i izvan granica Hrvatske

Nova Diva na čak 100 stranica se još više okreće modi. Svojim čitateljicama donosi pregršt ideja, inspiracije i savjeta za dobar stil te izbor onog najboljeg iz naših trgovina.

Ovdje su već poznate rubrike poput Modnog CV-ja, Steal the Stylea i modnih izloga, ali i mnoštvo novih izloga i rubrika poput "Beat This" u kojem predstavljamo ljude fantastična stila i "Jedan komad" gdje pokazujemo kako odjevni predmet kombinirati i nositi na više različitih načina.

U ovom broju mjesečnika Diva tako govorimo o Goranu Čižmešiji, fenomenalnom street style fotografu, čije su spontane fotografije i kadrovi uhvaćeni na ulicama gradova postale prava institucija, a njegov osjećaj za stil prepoznat je i izvan granica Hrvatske. Goran nam je ispričao kako je započeo svoj profesionalni put prema onome što je danas, kako je stvorio svoj medij, jednu od najposjećenijih Facebook stranica.

Donosimo veliki intervju u kojem se glumica Nataša Janjić baš raspričala, otkrila nam sve o novim projektima na kojima radi, zašto je postala glumica, što voli, kakva je osoba te još mnogo toga.

Naš ponos su editorijali koje potpisuju najbolji hrvatski modni fotografi, stilisti i make-up artisti i u svakom broju nastojat ćemo vas njima iznenaditi i, nadamo se, oduševiti. Veseli nas veliki "reunion" na snimanju naše prve naslovnice na kojoj su svoju kreativnost nakon više godina udružili fotograf Marko Grubišić, vizažist Saša Joković, frizer Mijo Majhen i, nakon mnogo vremena, dizajner Robert Sever u ulozi stilista.

Potražite novi broj magazina Diva u subotu, 11. srpnja za samo 5 kuna uz Večernji list. Vidimo se na kioscima!

>>Ljubiteljice mode – ovo ne smijete propustiti!

>>Diva Coffee and Fashion Corner predstavio mladi dizajnerski dvojac KLISAB

Foto: VECERNJI LIST

Komentara 1

Avatar pivapivic
pivapivic
10:40 10.07.2015.

To znam odavno kako kombinirati i nositi više puta..nužda zakon mijenja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije