Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda sa srcem

Blake Lively, Lagerfeld i Victoria Beckham kreirali majice za Japan

Uniqlo (1)
Foto: Uniqlo
1/7
25.05.2011.
u 12:25

Kako bi pomogle Japanu nakon razornog potresa, filmske, glazbene i dizajnerske zvijezde oslikale su majice

Čak deset celebova uključilo se u akciju japanskog brenda Uniqlo te oslikalo obične bijele majice porukama podrške žrtvama potresa i tsunamija u Japanu - Lady Gaga, Karl Lagerfeld, Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman, Alber Elbaz, Blake Lively, Charlize Theron, Cindy Lauper, Victoria Beckham i Orlando Bloom doista su dali sve od sebe. Majice u prodaju kreću 25. lipnja u svim Uniqlo prodajnim mjestima po cijeni od 19.90 dolara, a sav prihod od prodaje ići će japanskom Crvenom križu.

Modni svijet doista je darežljiv i suosjećajan prema Japanu otkad se ova država oporavlja od razornog potresa. Ipak, dosad se upravo Uniqlo (istočnjački pandan H&M-u) najviše istaknuo, a njihov je direktor donirao čak 12 milijuna dolara iz vlastitog džepa kako bi pomogao u oporavku zemlje. Uz milijune dolara u odjeći i novcu iz same tvrtke, Uniqlo posljednjim potezom pokazuje kako Japanu treba još podrške, pomoći i ljubavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije