Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodala i seks snimku

Bila je siromašna studentica, a onda se obogatila prodajom golih fotografija

Camila Elle/Instagram
26.08.2021.
u 12:30

Siromaštvo joj je stvaralo veliki stres i probleme, pa su ona i dečko došli na ideju kako jednostavno i brzo doći do velike svote novca.

Camila Elle ima 21 godinu i studenica je kemije i psihologije. Jedva je spajala kraj s krajem na prvoj godini studija, a bilo je upitno i hoće li moći platiti školarinu za nastavak obrazovanja. Siromaštvo joj je stvaralo veliki stres i probleme, pa su ona i dečko došli na ideju kako jednostavno i brzo doći do velike svote novca.

Registrirala se na stranicu za odrasle, OnlyFans, i počela objavljivati provokativne fotografije, ali i njihove snimke seksa!

Ovaj par s Floride počeo se snimati u studentskoj sobi, objavili su sadržaj na internet, a danas mjesečno zarađuju oko 109 000 funti, odnosno 953 000 kuna, prenosi Daily Star.

Za medije su otkrili da put do bogatstva nije bio jednostavan, ne zbog opisa posla već zbog osuda, kritika, pa čak i prijetnji smrću koje su dobivali od okoline. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Elle (@camilaelle2)

Prosječna plaća u Zagrebu porasla je više od 1100 kuna!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Elle (@camilaelle2)

"Muškarci su me proganjali, maltretirali, banke su mi radile probleme i zatvarale račune, odbijali su nam i stambene zahtjeve... Sve zbog posla koji radimo", priča Camila i dodaje da sve rade zajedno. "Ako on nije u sceni, onda je iza kamere. Bavi se marketingom i društvenim mrežama, dogovara suradnje..."

Najgora situacija koju je doživjela je zlostavljanje i prijetnje silovanjem od strane susjeda. Unatoč tome, kaže kako ne žali zbog izbora karijere, baš naprotiv - sretni su što si može priuštiti bezbrižno studiranje, ali i neke druge luksuzne stvari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Elle (@camilaelle2)

Zarađuje 265 tisuća kn godišnje: Ona je najplaćenija ljubavnica na svijetu

1/3

Komentara 3

DU
Deleted user
13:50 26.08.2021.

Crni tata bijela mama i kčer ku*va ? Kak je to moguće ?

FA
FantaOrange
14:03 26.08.2021.

Nema od toga kruha. Tak može zarađivati još 10 - 15 godina, a poslje nema nikakvog radnog iskustva.

Avatar patkovic
patkovic
11:22 28.08.2021.

sve što je "lagano" nije dobro, kada shvate biće kasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije