Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ciljani popusti

Bicikli, role i odjeća za vašu djecu u travnju po sniženim cijenama

šoping
Saša Zinaja / Ilustracija
13.04.2011.
u 15:45

S dolaskom proljeća djeca sve više vremena provode u prirodi, stoga dućani nude posebne popuste na proljetnu odjeću

Ako ste svojem djetetu planirali kupiti novi bicikl ili role, sada je pravo vrijeme za to. U Turbo limaču traje akcija na kojoj sve to svojem mališanu možete kupiti uz 25 posto popusta. Savjetuje se i kupnja kacige jer ona čuva dijete od mogućih ozljeda, a i zakonom je propisano da dijete nosi kacigu. Važno je obratiti pozornost i na veličinu bicikla. Kada dijete sjedne na sjedalo, vršcima prstiju obaju stopala trebalo bi dosezati tlo. Stoga se preporučuje da prije kupnje dijete sjedne na bicikl i proba veličinu. Za aktivnu zabavu, u Turbo limaču možete kupiti i role po akcijskim cijenama. S dolaskom proljeća djeca sve više vremena provode u prirodi, stoga dućani nude posebne popuste na proljetnu odjeću. U Magmi možete kupiti dječju odjeću po sniženim cijenama – majice za 19,99 kuna, hlače i haljine za 39,99 kuna te jakne za 49,99 kuna. Tenisice su na popustu i do 50 posto. (im)

Ključne riječi

Komentara 3

SA
samoborka
22:31 13.04.2011.

Ma fenomenalni su ti naši popusti u Hrvatskoj! Na ionako prenapuhane cijene se nadoda još barem 30% cijene gore, i onda je kao velika stvar kada na sva zvona krenu reklamirati popuste od nekih 20ak posto na tu abnormalno unaprijedd uvećanu cijenu. Još je bolje kada se ispred ogromno napisane brojke 70%, slovima mikro veličine ispred napiše \"do\", dakle, \"popusti -do- 70%\". A to uvijek znači dvije majice ili jedne hlače izgleda kao da ih je krava prožvakala su na popustu tih čuvenih 70%, a sve ostalo maksimalno 10ak, ako i toliko. A Turbo Limač..to je dućan bezobrazno visokih cijena, dječje bicikle sam gledala prije nekih 10ak dana kod njih, i to malo sirotinje na dva kotača košta preko 800kuna! Isti takvi su kod njih prije 2-3 godine koštali maksimalno 450-500kn! A, garant im je nabavna cijena 100kn. Tako da..uopće je suvišno komentirati njihova (ili bilo čija u Hrvatskoj) \"sniženja\".

NI
Nikahr80
09:57 14.04.2011.

Ovo je plaćeni oglas a ne čkanak.

KA
Karla
13:01 14.04.2011.

Ma kakvo sniženje. Čista prevara jer su cijene i s \"popustom\" prevelike. Slično je u zadnje vrijeme i u Konzumu. Oni nagradni kuponi + 10 posto popusta za umirovljenike ništa ne vrijede jer i stim \"popustima\" sve je skuplje nego u npr. Intersparu a i negdje drugdje. Nagradne jupone možeš dobiti ako prijeđeš opdređeni prag u potrošnji, a taj je prag uglavnom za većinu nedostižan. Mame te da kupiš što više da dobiješ nagradni kupon od bijednih dvadesetak kuna. Ako ne dostigneš taj prag, bodovi se brišu i opet ispočetka. Zašto se ne prenose u drugo razdoblje? Ma čista prevara jer Konzum je počeo svakodnevno dizati cijene. Mislim da ćemo raskinuti naše prijateljstvo :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije