Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijedio ju je

Baka (68) se zaljubila u 30 godina mlađeg muškarca, a onda joj je on ukrao 150 tisuća kuna

Twitter
21.09.2020.
u 12:30

Upoznali su se na društvenim mrežama prije pet godina, a Beth se zaljubila u njegove ljubavne poruke i nježne riječi.

Beth Haining (68) iz Ujedinjenog Kraljevstva ludo se zaljubila u 30 godina mlađeg muškarca, Rodneya iz Afrike, a onda je ostala duboko povrijeđena kada je doznala da je on prevarant koji joj je ukrao gotovo 150 tisuća kuna, prenosi The Sun.

Upoznali su se na društvenim mrežama prije pet godina, a Beth se zaljubila u njegove ljubavne poruke i nježne riječi. Cijelog je života štedjela radeći kao službenica i socijalna radnica, prije nego što je upoznala muškarca iz Afrike, s kojim se čak vjenčala u Gani. 

– Trebala sam znati bolje. Uvijek sam se smijala ženama koje su pale na zgodne muškarce iz dalekih država i mislila sam kako su naivne, a sada sam ja jedna od njih – kaže Beth.

Rodneya je upoznala prije pet godina. Radio je kao glazbenik u Akri u Gani, u istom mjestu gdje je Beth vodila dobrotvornu organizaciju koja je pomagala sirotištima. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a povezala ih je ljubav prema glazbi.  Prijateljstvo je došlo u teško vrijeme za Beth, koja se osjećala usamljeno jer joj je sestra Gaynor umrla nekoliko godina ranije, a majci je dijagnosticirana demencija.

Foto: Daniel Pavlić

Beth je znala da postoji velika razlika u godinama, ali Rodney joj je u početku rekao da ima 40 godina. No onda je počeo tražiti novac, a Beth, očarana njegovim riječima, počela mu ga je slati. Prvo mu je posudila 1700 kuna, a kasnije još 17 tisuća kuna za kupnju glazbene opreme, ali je obećao da će sve vratiti. Ubrzo nakon toga počeli su govoriti o tome da se vide uživo te ju je Rodney zamolio da ga posjeti u Gani, što je Beth i napravila 2015. godine. Rodney ju je dočekao u zračnoj luci s velikim oduševljenjem, a Beth je priznala:

– Shvatila sam da tada nećemo biti samo prijatelji i te smo noći imali spolni odnos. 

Rodney je tijekom njezina posjeta više puta tražio Beth da se uda za njega. Odbila ga je četiri ili pet puta, rekavši da se jednostavno nisu dovoljno dobro poznavali. Ali Beth se predomislila kad je Rodney postavio pitanje o izlasku u klubu, kad je stao na pozornicu i zaprosio je. Rekao je da želi provesti život s Beth, a uza sve njegove prijatelje, Beth nije osjećala da može reći ''ne''. Unatoč tome što ga je voljela, mislila je da je to prerano.

Idući dan otišla je kupiti vjenčanicu, prstenje te je od susjede tražila da joj pošalje papire za dokaz o razvodu prvog braka iz sedamdesetih. Međutim, tijekom ceremonije, Beth je bila šokirana kad je otkrila da Rodney ima 30, a ne 40 godina, ali tada je već bilo prekasno. 

Odletjela je kući i platila odvjetnika 25 tisuća kuna kako bi dogovorila vizu za supružnika, koja je odobrena u veljači 2017. te se Rodney uselio k njoj. Stvari su tada krenule nizbrdo, Rodney je neprestano prigovarao i često spavao na sofi umjesto u krevetu. Počeli se se svađati oko svega, pogotovo oko njezinih prihoda te je ubrzo shvatila da je to sve bila laž. Njihova veza je završila, a Beth je platila još 12 tisuća kuna da ga pošalje kući i za razvod braka. 

Beth sada samo želi nastaviti život bez Rodneya, a njezina obitelj priznala je da im je laknulo kada su doznali da Rodney ide kući te da Beth nastavlja bez njega.

Stiže novi zakon o cestovnom prometu: Uvode se kazne za električne romobile:

Ključne riječi

Komentara 10

ZH
zhecko
13:13 21.09.2020.

Prava glupacha !!!! 😄

MF
mima.flu
14:17 21.09.2020.

Malo je i zaradio obzirom kaj je pogutnul

KO
komunikolog
14:11 21.09.2020.

Heteroseksualni bijeli muškarac sa pozicijom moći? I oštećena manjina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije