Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružne poglede ignoriraju

Njemu je 21, njoj 60 godina, a njezine kćeri starije su od njega: 'Seks je fantastičan, ništa nas neće razdvojiti'

Facebook
30.06.2020.
u 10:16

Njezine kćeri starije su od njega - imaju 34 i 32 godine, a Pam je i baka 6-godišnjoj djevojčici.

Pam Shasteen ima 60 godina, a trenutno je u vezi s muškarcem kojem je 21, Jonathanom. Uvrijedila se kada su joj prijateljice rekle da joj može biti unuk i da nešto s njom nije u redu kada može biti s toliko mlađom osobom u vezi. 

Foto: Daniel Pavlić

Zaljubljeni par iz Oklahome ne obazire se na ružne komentare i tvrde kako ih ništa neće razdvojiti. Osim što je izjavila da im je seks fantastičan, Pam kaže: "Još uvijek ne mogu vjerovati da su mi prijateljice s kojima se družim više od 30 godina okrenule leđa jer sam s mladim muškarcem. Jonathan je ljubav mog života i nije me briga što drugi misle."

U nekim zemljama za vrijeme pauze za ručak stignete i odspavati!

Upoznali su se još u veljači 2018. kada je njoj bilo 58, tako što joj je Jonathan poslao poruku putem aplikacije za spojeve - Badoo. "Još u tridesetima počeli su mi se sviđati mlađi muškarci. Jednom sam čula u prolazu kako žene komentiraju da smo odvratni i da ne bismo trebali biti zajedno. Ta situacija me uzrujala, ali odlučili smo ignorirati ružne komentare i poglede."

Kako je on živio u Minnesoti, prvo su se viđali putem videopoziva, a tjedan dana kasnije doputovao je kod Pam. "Kada sam ga vidjela izgledao je još bolje nego preko slika. Potrčali smo jedno drugome u zagrljaj i počeli se strastveno ljubiti - bila je to ljubav na prvi pogled. Možda je mlađi, ali ima puno iskustva. Seks nam je odličan."

Foto: Daniel Pavlić

Kada se trebao vratiti kući nakon tjedan dana druženja, Pam ga je preklinjala da ostane, a on je pristao. Uselio se kod nje, a već idućeg dana upoznao je i njezine kćeri koje su blagoslovile vezu baš kao i njegovi roditelji koji su po godinama blizu Pam. Rekli su da znaju da je uvijek volio starije žene, te da nisu iznenađeni. 

U svibnju 2018. Jonathan ju je zaprosio, a Pam za The Sun kaže kako ne može biti sretnija.

Komentara 6

AD
aditadi
23:53 30.06.2020.

uvijek se nađe nekih nastranih likova pa o čemu bi pisale novine da nema ovakvih skrenutih nakaza

DU
Deleted user
21:55 30.06.2020.

Koliko novaca ima žena ?

RI
rimac444
23:18 30.06.2020.

Pam si je kupila igračku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije