Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uf...

Astrolozi tvrde: Ovaj znak je najkompliciraniji partner, teško ga je smiriti

shutterstock
05.08.2021.
u 07:00

Iako su spremni na sve zbog ljubavi, dosta su buntovni pa sukobi s njima nisu rijetkost.

Svaki horoskopski znak može se povezati s nekom karakternom osobinom - neki su škrti, neki rastrošni, uobraženi, sramežljivi... Kada je u pitanju ljubav, određeni znakovi su vrlo jednostavni i razumi, ali ima i jedan znak koji je totalna suprotnost tome i zbog toga je proglašen najkompliciranijim partnerom.

Vodenjaci su divlji, stalno imaju neke nove ideje i skloni su eksperimentiranju. Kada se zaljube, odmah upoznaju tu osobu s okolinom i pokazuju ju na društvenim mrežama, čak i ako nisu sigurni hoće li taj odnos potrajati.

Doznajte koji se horoskopski znakovi najbolje slažu u seksu:

1/4

Važna im je tjelesna strast, a u krevetu vole i neke stvari koje mnogi smatraju čudnima i ne bi ih baš isprobavali.

Komplicirani su zato jer su vrlo buntovni i zahtjevni, traže osobu s kojom im nikada neće biti dosadno i vole da se stalno nešto događa, piše Your Tango.

Vole ljude koji su snažni, drugačijeg i otkačenog stila i pomalo neobični.

Pogledajte kako aktivirati svoju novu osobnu iskaznicu:

Komentara 1

NE
nemanatrag
09:44 05.08.2021.

Uf....sve istina....ne može biti neistina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije