Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo deidre

'Bojim se da će me djevojka ostaviti nakon što vidi veličinu mog penisa'

shutterstock
02.08.2021.
u 21:11

Često se uspoređuje s drugim muškarcima i zna da mu je penis manji od prosječnog, no boji se da njegovoj djevojci to neće biti dosta

- Zabrinut sam da će se moja djevojka nasmijati kad vidi veličinu mog penisa. Vrlo je malen, još više kad mi je hladno ili sam nervozan. Bojim se imati seks s njom pa ga odgađam. Nije još ništa rekla jer smo u vezi samo mjesec dana, ali znam da uskoro hoće - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Brine se da će biti toliko razočarana kad ga vidi, da će ga ostaviti. Igra u nogometnoj momčadi i stalno se uspoređuje s ostalim muškarcima kada su pod tušem, pa vidi da je njegov penis manji od prosjeka. Boji se da će ga djevojka ismijati pa za savjet pita stručnjakinju.

- Dobar seks za žene ovisi o vještini i obzirnosti, a ne o centimetrima. Veličina penisa nije znak koliko ste dobar ljubavnik. Ako ste u vezi, vašoj partnerici neće biti važno koliko je vaš penis veliki. Osim toga, veći penisi ionako često uzrokuju više problema u seksu - odgovorila mu je Deidre.

Svaki peti građanin zadužio se tijekom pandemije: 69% Hrvata posuđuje novce radi podmirenja osnovnih životnih troškova!

Ključne riječi

Komentara 4

AV
Avimm
06:23 03.08.2021.

Sigurno ce te nogirati ili u boljem slucaju naci ce veliki a tebi glumiti sa te voli i trositi tvoj novac i vrijeme

DU
Deleted user
07:47 03.08.2021.

ak se bude žalila, uvijek može reć da zato ima dovoljno krvi za obje glave :P ili da mu je veći neg što ga ima gorila, pa nek si gugla, ili 5-6cm je još uvijek sasvim dovoljno za uspješnu oplodnju

MO
montello
18:38 03.08.2021.

Sugurno je da ce te ostaviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije