Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna kampanja AMR

Ana Maria je osvojila sve žene kojima je bitan osjećaj slobode i nesputanosti

Ana Maria Ricov
Foto: Jure Perišić
1/7
20.06.2014.
u 12:31

Odjeću karakterizira jednostavna i čista forma te je dominantna slojevitost, kazala je dizajnerica čije modele možete pronaći na adresi Vodnikova 8 u Zagrebu.

Samozatajna ali vrlo, vrlo talentirana Ana Maria Ricov uvijek iznova oduševi svojom kolekcijom pa tako i onom za proljeće i ljeto 2014. koja se upravo nalazi u prodaji.

Minimalizam i funkcionalnost njezin su potpis, a za kolekciju je snimljena kampanja koju potpisuje Jure Perišić.

- Inspiracija za kolekciju bazira se na geometriji. Konstrukcija se temelji na skladu između ravnih linija i krivulja. Odjeću karakterizira jednostavna i čista forma te je dominantna slojevitost. Prisutni su prorezi, metalni zatvarači i jaki kontrasti. Na sličnu smo se ideju odlučili i u stvaranju kampanje pa je ljetna kolekcija u kontrastu s hladnom ekspresijom na fotografijama, kazala je dizajnerica čije modele možete pronaći u AMR showroomu na adresi Vodnikova 8 u Zagrebu.

Foto: Jure Perišić

Kolekcijom koju je prikazala na Perwoll Fashion.hr-u osvojila je sve žene kojima je bitan osjećaj slobode i nesputanosti, a na sebi vole osjetiti kvalitetne i prirodne materijale poput pamuka, svile i viskoze.

Poseban efekt dinamičnosti daju transparentne tkanine, koje Ricov smjelo kombinira s gustim, neprozirnim materijalima.

Foto: Jure Perišić

>>Zbog nje smo poželjeli da čim prije temperature padnu ispod ništice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije