Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr

Zbog nje smo poželjeli da čim prije temperature padnu ispod ništice

Ana Maria Ricov
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/10
29.03.2014.
u 18:43

Bili smo u backstageu Fashion.hr-a i popričali s dizajnerima uoči sinoćnjih revija

Boris Banović koji je poznat postao po britkom jeziku kao Fashion Guru odvažio se po drugi put izvrgnuti kritici vlastitim dizajnom.

U paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma sinoć nam je priznao da je uoči revije "uzbuđen kao dijete", ali da se kritika ne boji. Kako opisuje kolekciju?

Foto: Anto Magzan/Pixsell

- Pripremio sam total look za mladog poslovnog muškarca koji uključuje komade koji se mogu nositi od poslovnog do večernjeg izlaska, ali i miksati. Svi su materijalni "super fine", kazao nam je Fashion Guru koji je sinoć predstavio i osam haljina.

Zoran Aragović otkrio nam je pak da su mu najdraži komadi bile haljine s mrežastim aplikacijama koje su zatvorile reviju, dok je Ana Maria Ricov predstavila kolekciju čiji su lajtmotiv bili valovi odnosno krivulje.
Obratite pozornost na Ana Mariu. Zbog nje smo poželjeli da čim prije temperature padnu ispod ništice.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Od mlade Marije Kulušić mnogo se očekivalo, a toga je i ona bila svjesna. - Nadam se da ću ispuniti očekivanja, kazala nam je uoči revije. Kako je bilo sinoć na trećoj večeri 16. izdanja Perwoll Fashion.hr-a a provjerite u videu našeg Letećeg reportera.

>>One su seksi i u uskim hlačama, no zvijezda večeri je elegantna Anita Dujić

>>Spektakl 
na Velesajmu: Urbana moda za tople, valovita za hladne dane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije