Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako ga preskočiti?

4 razloga zašto će ponedjeljak uvijek biti najgori dan u tjednu

umor i nespavanje
Thinkstock
01.11.2015.
u 21:29

Nema goreg dana u tjednu od ponedjeljka: bilo da morate u školu ili na fakultet, ako ste zaposleni ili u mirovini, ponedjeljak će uvijek biti ponedjeljak.

Nema goreg dana u tjednu od ponedjeljka: bilo da morate u školu ili na fakultet, ako ste zaposleni ili u mirovini, ponedjeljak će uvijek biti ponedjeljak. 

Portal Elite Daily nabrojao je nekoliko razloga zbog kojih bi svi građani svijeta trebali potpisati peticiju da se zabrani ponedjeljak. 

1. Prvi dan tjedna

Obično je činjenica da ste u nečemu prvi dobra. U slučajevima kao što je utrka na 100 metara ili ste prvi dobro obavili neki zadatak. No, za ponedjeljak se ne može reći da je dobro biti prvi. On je prvi kao kad vas prvog uhvate da prepisujete na testu. 

2. Ponedjeljak uništi nedjelju

Ponedjeljak je toliko loš dan da vam pokvari i barem pola nedjelje jer već oko 15 sati počnete razmišljati o obvezama koje vas čekaju prvi dan tjedna. Ukoliko osjetite i tračak sreće i ushićenja nakon 15 sati u nedjelju na pravom ste putu da pobijedite svu grozotu ponedjeljka. 

3. U ponedjeljak ćete uvijek biti iscrpljeni

Istraživanja pokazuju da nema nikakve razlike spavate li pet sati ili 10 sati u noći sa nedjelje na ponedjeljak. Vaš um i tijelo se cijelu noć priprema za naporan prvi dan tjedna pa bez obzira na sate koje ste prespavali - bit ćete iscrpljeni. 

4. Svakog ponedjeljka sam bolestan

U ponedjeljak ćete uvijek imati i zdravstvene boljke. Bila to glavobolja, bol u grlu, prehlada ili samo "šmrcate", to će vas uvijek "uhvatiti" u ponedjeljak. 

>>5 načina kako veza uništava zdravlje

Komentara 3

SA
samoborka
21:48 01.11.2015.

Istina.

KO
kowski
15:37 10.11.2015.

balkanski mentalitet

PD
pl.domagoj
22:11 01.11.2015.

Ja sam na godišnjem od sutra a kaj sad ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije