Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije laka lova'

26-godišnja sponzoruša: "Nekima kupuju grudi, a ja sam zaradila 30.000 dolara"

Instagram
12.11.2018.
u 12:41

Brooke West govori kako njen "posao" nema nikakve veze s prostitucijom jer postoji velika razlika

Najzanimljivija stvar onome tko gleda izvana jest to što ovakva veza ne uključuje seksualne usluge, to je samo partnerstvo, objašnjava ova Novozelanđanka za Daily Mail. U posljednje vrijeme dobila je 30.000 dolara i mnoge druge darove. 
Brooke je rekla kako upoznaje svoje "sugar daddyje" u striptiz-klubu u kojem pleše, ali sama odlučuje s kime će ući u taj partnerski odnos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If only my personality was as shiny as my top 😂

Objavu dijeli 👻: Brookewestxx (@brookewestxx)

"Nije to laka lova. Postoje muškarci koji me žele kontrolirati i stavljaju me u toksičnu situaciju", ispričala je. 
Mnogi, kaže Brooke, misle kako su njeni sponzori stari muškarci od 80 godina, što uopće nije istina. 
"Većina njih je u 40-ima. U vrijeme kad mnogi šalju fotke svojih penisa i uletavaju ženama na ulici s ružnim komentarima, lijepo je imati muškarca s kojim možeš razgovarati i onog koji će mi pomoći da dođem do nekih stvari." 

Stalne "mušterije" s kojima razgovara nekada je žele samo za sebe na nekoliko tjedana, a drugi joj samo šalju darove poput parfema, cipela, nakita ili novca. 
"Znam cure kojima su kupovali automobile ili čak silikone za grudi, a ja sam, primjerice, dobila novi iPhone, MacBook Pro i povratne letove uz smještaj za neka putovanja, čak i za mog psa", objašnjava. 
No nije svaka sponzoruša ista. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheers 🥂

Objavu dijeli 👻: Brookewestxx (@brookewestxx)


"Online sponzoruše na web stranici Seeking Arrangement mogu odmah doći do nekoga, ali neiskusne cure često završe s frajerima koji samo žele seks. No postoje i druga mjesta gdje se mogu naći muškarci koji žele održati vezu."
"Dok rastu cijene za nekretnine, pa čak i avokado, vrijeme interneta treba iskoristiti na ovaj način. S fleksibilnim radnim vremenom i mnogo bonusa poput darova, ovakav način poduzetništva zaista je odličan."
"Ako su obje strane informirane i pristale na to, možda ne biste trebali pitati zašto to radim, nego pitajte sebe, zašto to ne radite", zaključuje Brooke West.

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete, evo što su nam kumice rekle

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
13:06 12.11.2018.

ovakve ima u Hrvatskoj koliko hoces

AM
ante_maja
14:06 12.11.2018.

nije govno nego se pas posro

AR
Artukovic
12:54 12.11.2018.

Kurvaluk se sad tako zove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije