Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa mama

Lana Banely: Sin Adriano je živahan i to se vidi na mojoj liniji

Lana Banely
Foto: Igor Šoban
04.10.2014.
u 14:15

HTV-ovka otkriva kako je tako brzo smršavjela poslije poroda, planira li proširiti obitelj i kako joj je u bračnom životu

Uz osmomjesečnog sinčića Adriana i supruga, nogometnog menadžera Andyja Baru, sportska novinarka i voditeljica HTV-a Lana Banely sretnija je nego ikad. Lanu, koja se u siječnju vraća na posao, sreli smo na otvorenju jednog zagrebačkog restorana pa smo razgovor počeli od hrane.

Što vam je najvažnije kad je riječ o vašoj i prehrani vaše obitelji?

Najvažnije mi je da kod kuće uvijek imam domaće namirnice. Već je postalo tradicija da od susjeda i poznanika koji žive na selu nabavljam meso, jaja i ostale proizvode iz vlastite proizvodnje.

Kako napreduje vaš osmomjesečni sinčić Adriano?

Mali je prekrasan, napredan, zdrav i to je najvažnije. Uhodali smo se i uživamo.

Vitkiji ste nego ikad, kako održavate besprijekornu liniju?

Ono malo što sam se udebljala u trudnoći brzo sam izgubila, a, istina, sad sam još i pala ispod svoje uobičajene kilaže! Sin je dosta živahan i to se vidi na mami.

Kako je Adriano proveo svoje prvo ljetovanje?

Cijelo ljeto bila sam s njime na moru, baza nam je Dugi otok. Na početku se malo bojao vode, ali za mjesec dana već je uživao kupajući se i brčkajući.

Planirate li proširenje obitelji?

Jednog dana svakako, zasad još Adriano treba dosta pažnje. Nije bitno je li dečko ili curica, samo da je zdravo.

Kako je u bračnom životu?

Super!

Ključne riječi

Komentara 1

LE
LeonardS
17:13 04.10.2014.

Ma dugo ove cure nije bilo, baš smo se zabrinuli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije