Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

Terraneo - sve poznatiji glazbeno-ekološki festival

PXL_120314_2022
arhiva
04.08.2012.
u 15:27

Ekološki program festivala ove godine sastoji se od tri cjeline: Eko Akcije, Eko Art i Eko Smart

Terraneo festival, Šibenik – The Roots, Thievery Corporation live, The xx, The Jon Spencer Blues Explosion, The Vaccines, Wild Beasts, Friendly Fires, Groove Armada (DJ Set), Parov Stelar Band, The Ting Tings, Elemental, Dječaci, Goribor, Cinkuš... dio su izvođača što nastupaju na drugom ekološko-glazbenom događaju što počinje u utorak 7. kolovoza u bivšoj šibenskoj vojarni “Bribirski knezovi”. Ekološki program festivala ove godine sastoji se od tri cjeline: Eko Akcije, Eko Art i Eko Smart. Eko akcija čišćenja tvrđave Sv. Nikole u Šibeniku održala se potkraj svibnja 2012. Eko Smart program odvija se u vrijeme trajanja festivala, a posvećen je edukaciji i razvijanju ekološke svijesti posjetitelja festivala. Eko Art program festivala spaja umjetnost i ekologiju. Lani se održala izložba “Kap po kap”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije