Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Libertas

Šehović: Za školovanja u Napulju živio sam u izbi i jeo samo banane

'fedja_nnn_kul_110810'
''
11.08.2010.
u 15:10

Feđa Šehović predstavio je svoju najnoviju knjigu "Od skerca do fuge", a dijelove iz njima najdražih komedija čitali su Perica i Miše Martinović.

Davno sam bio u Napulju, na doškolovanju koje sam si jedva priuštio i platio vlastitim novcem. Živio sam u izbi i jeo samo banane. Sve sam to izdržao jer tamo sam naučio što je potrebno da bi se stvorio dobar pisac komediograf. Treba mu matični teatar. Ja ga, na žalost, nikada nisam uspio stvoriti i zbog toga mi je i danas žao – rekao je Feđa Šehović na promociji svoje nove knjige komedija i kazališnih igara "Od skerca do fuge", izdane u godini kada je autor proslavio svoj osamdeseti rođendan.

Knjigu je izdao Hrvatski centar ITI (International Theatre Institute), a na promociji su govorili urednica izdanja Željka Turčinović, Ivana Medo Bogdanović uime direkcije Dubrovačkih ljetnih gara, redatelj i dramaturg Matko Sršen te književnik i pjesnik Luko Paljetak.

Dijelove iz njima najdražih komedija Feđe Šehovića čitali su Perica i Miše Martinović, a autor je na kraju promocije istaknuo da je u Dubrovniku uvijek radio s vrsnim glumcima te posebno zahvalio svojoj supruzi Jani koja je svih ovih godina strpljivo stajala uz njega i bez koje, kako kaže, ne bi bilo ni njegovih djela. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije