Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival svjetske književnosti

O sportskim trijumfima košarkaške reprezentacije govori Slavoljub Stanković

Kruno Lokotar
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
08.09.2014.
u 11:30

Upravo u vrijeme Svjetskog prvenstva autor Stanković govorit će o zanimljivom romanu, o nekadašnjoj jugoslavenskoj košarkaškoj reprezentaciji i njenim sportskim trijumfima, o njenim igračkim legendama, o sportskim komentatorima iz Zagreba, Beograda, Sarajeva...

Baš u vrijeme Svjetskog košarkaškog prvenstva u Španjolskoj (s kojeg je Hrvatska već ispala, ali su u igri ostale Slovenija i Srbija) u sklopu Drugog festivala svjetske književnosti bit će predstavljen roman Slavoljuba Stankovića „Prvaci svijeta“. Roman je to o nekadašnjoj jugoslavenskoj košarkaškoj reprezentaciji i njenim sportskim trijumfima, o njenim igračkim legendama, o sportskim komentatorima iz Zagreba, Beograda, Sarajeva...

Predstavljanje ovog zanimljivog romana kojeg je objavio Algoritam bit će u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Preradovićevoj ulici u 17 sati u utorak 9. rujna. S autorom će razgovarati njegov zagrebački urednik Kruno Lokotar (na slici). Stanković je već objavio zapaženi i dobro prodavani roman „The Box“, ali i roman „Split“ koji je svoje poklonike našao i u Hrvatskoj. Inače ovaj književnik potvrdio se i kao autor brojnih i hvaljenih reklama i spotova.

>> Nasilje je poput ljubavi jedno od misterija života

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije