Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica oplela po mjerama

"Može se u crkvu pa i igrati nogomet bez distance, ali kazališta se ne otvaraju?"

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
07.05.2020.
u 10:33

Glumica Daria Lorenci Flatz na svojom je Facebooku izrazila nezadovoljstvo selektivnim provođenjem mjera protiv koronavirusa.

Kazališna glumica Daria Lorenci Flatz jedna je u nizu umjetnica i umjetnika nezadovoljnih provođenjem popuštanja mjera protiv koronavirusa. Na svom je Facebooku izrazila nezadovoljstvo odlukama poput onih za otvaranje crkvi, ali ne i škola i kazališta. 

"Virus je opasan za 60plus ali otvorimo crkve (sad ili vladajući ne vole svoje glasacko tijelo ili ih ne žele naljutiti pa nek su i izloženi riziku ali zadovoljni i spremni za glasanje onima koji su im udovoljili ili j...nas)" napisala je, ljutito se referirajući i na stanje u školstvu. Za djecu virus nije opasan, kaže Lorenci Flatz, ali svejedno ne idu u škole, a njihovi roditelji ubrzano završavaju Učiteljski fakultet online. 

Dodala je i da će se uskoro moći igrati nogomet i to bez distance, ali kazališta se ne otvaraju. "Ili ne vole nogometaše ili im je do umjetnika jako stalo? Uglavnom vidim svi se polako vraćaju u normalu i imaju pravo na rad i kruh osim djece i umjetnika. Nas najviše vole i brinu o nama jer smo mi najpotrebniji valjda??? Dobro, na djeci svijet ostaje a mi ne pokrećemo ekonomiju pa nas se može i zaboraviti". 

Komentara 8

Avatar hadezeovci za Milorada
hadezeovci za Milorada
11:10 07.05.2020.

Ni na utakmicama ni u crkvi si ljudi ne stavljaju zastave u vagine kao što to radite vi kulturni u kazalištima, prema tome...

DU
Deleted user
11:21 07.05.2020.

nikako ih otvarati za sada neka bauljaju po računalima,virtualno..kako veli kupus još su i nekulturni

PA
pablo35
11:45 07.05.2020.

Gdje se može igrati nogomet? Koliko je meni poznato, u Europi je to jedino u Bjelorusiji moguće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije