Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važna izdanja

Mirovne operacije UN-a pod povećalom povjesničara I. Miškulina

Ivica Miškulin
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
11.12.2014.
u 14:58

Knjigu su uz autora predstavili vrhunski stručnjac prof.dr.sc. Željko Tanjić, dr.sc. Stanko Andrić i dr. sc. Ante Nazor.

Hrvatsko katoličko sveučilište predstavilo je knjigu povjesničara i sociologa Ivice Miškulina “Imas puska, imas pistol? – O mirovnim operacijama Ujedinjenih naroda u zapadnoj Slavoniji” u izdanju Podružnice za povijest Slavonije, Srijema i Baranje Hrvatskog instituta za povijest.

Dr.sci. Ivica Miškulin 2009. je doktorirao humanističke znanosti na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu s temom "Međunarodna zajednica i zapadna Slavonija 1991. – 1995." Godine 2002. zaposlen je kao asistent na Hrvatskom institutu za povijest - Podružnici za povijest Slavonije, Srijema i Baranje, a u sklopu znanstveno-istraživačkog projekta Demokratski pokret, velikosrpska agresija i Domovinski rat u istočnoj Hrvatskoj.

Knjigu su uz autora predstavili vrhunski stručnjac prof.dr.sc. Željko Tanjić, dr.sc. Stanko Andrić i dr. sc. Ante Nazor.

>>Sirija produžila mirovnu misiju Arapske lige

>>UN zbog eskaliranog nasilja okončao promatračku misiju u Siriji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije