Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj festivala

Grand Prix 22. Animafesta pripao crnohumornom filmu “Oh, Willy”

oh willy
"
03.06.2012.
u 20:00

Ovogodišnjim izdanjem Animafest je dostojno proslavio punih 40 godina od svoga osnutka

Emocionalni, crnohumorni film „Oh,Willy...“ Emme De Swaef i Marca Jamesa Roelsa o muškarcu koji se vraća u nudističku koloniju brinuti se o svojoj umirućoj majci, osvojio je Grand Prix 22. Animafesta. Nagradu Dušan Vukotić za najbolji studentski film dobilo je „Rojenje“ Jonia Männistöa, nelagodan film o obijesnom dječaku kojeg proždiru kukci, a koji je prikazan već na otvorenju festivala. Najboljim namjenskim filmom proglašena je „Priča o nafti“ Petea Bishopa, dok je “Rabljeno“ Isaaca Kinga proglašeno najboljim dječjim filmom. Svečanom dodjelom nagrada u subotu navečer u zagrebačkom kinu Europa zatvoren je festival, koji je ove godine dostojno proslavio punih 40 godina od svoga osnutka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije