Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijeka

Ciklus filmova Elizabeth Taylor kao svojevrsni hommage glumici

elizabeth taylor
arhiva
23.12.2011.
u 15:46

U četiri dana na repertoaru su četiri filma: "Butterfield 8", "Tko se boji Virginije Wolf", "Odsjaj u zlatnom oku" i "Tajna ceremonija"

Riječko Art kino Croatia posvećuje 2011. godinu Elizabeth Taylor kroz ciklus njezinih filmova; u utorak, 27. prosinca, od 18 sati prikazuje "Butterfield 8", a od 20 sati "Tko se boji Virginije Wolf?". U srijedu su na rasporedu reprize obaju filmova, no u obrnutom redoslijedu pa "Butterfield 8" počinje u 20.30 sati. U četvrtak, 29. prosinca, od 18 sati igra "Odsjaj u zlatnom oku", a od 20 sati "Tajna ceremonija", a u petak u obrnutom rasporedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije