Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstorski ciklus

Alan Bjelinski ravna izvedbama djela svog velikog oca Brune

'27.03.2012., KD Vatroslava Lisinskog, Zagreb - Rock Classic dobrotvorni koncert Zagrebacke filharmonije pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog i gosta Zeljka Bebeka za zakladu Ane Rukavine Koncert
'Goran Stanzl/PIXSELL'
12.11.2012.
u 13:03

Koncert je posvećen 20. godišnjici smrti velikog hrvatskog skladatelja Brune Bjelinskog

Simfonijski orkestar HRT-a na svom će koncertu u dvorani Lisinski u četvrtak 15. studenog obilježiti 20. godišnjicu smrti velikog hrvatskog skladatelja Brune Bjelinskog. Tom će prigodom njegov sin Alan dirigirati izvedbama Divertimenta za orkestar, Prve simfonije (Simfonije ljeta) te Koncerta za violinu i orkestar s Anđelkom Krpanom kao solistom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije